septem Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Uzlika banu par wh, lai gan man nebija wh. http://www.gign.lv/ban/115212 Varu paskaidrot momentu, kurā man uzlika banu: Demo fails: http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2012-06-14/weekly-cs.gign.lv-1206141346-de_dust2.zip Demo laiks 5:45:00 1. Gāju iekšā tunelī uz B. 2. Dzirdēju, ka pretī nāk pretinieks. 3. Apstājos, gaidot, lai viņš izlien. 4. Sapratu, ka viņš arī apstājās (domāju mani arī dzirdēja). 5. Nolēmu izšaut caur sienu, ko ļoti bieži tādos gadījumos daru, un trāpīju, kas nemaz nav tik reti, ja ir >5 gadiem pieredzes. +-[Pieeja liegta]--------------------------------------------------- | BANA ID: 115212 | ADMINS: maarciks | NOBANOTAIS NIKS: tryhard | NOBANOTAIS STEAM_ID: STEAM_0:1:51640151 | IEMESLS: wh | UZLIKTS: 14.06.2012 13:52 | Uzlikts pirms mazak ka minutes | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku! | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/115212 +--------------------------------------------------------- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Lukesh, pikaso, red? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 tev tadi momenti daudzi bija, bet nu lai vel kads paskatas jaa, ari rr raundu lai paskatas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Noskatījos demo - būtībā visi momenti, izņemot pēdējo, manuprāt, bija tīri uz skaņu, vismaz es visu varēju saklausīt, bet pēdējais neapšaubāmi ļoti aizdomīgs. Pēc pieredzes varētu teikt, ka spēlētāji parasti neceļ mērķi tik augstu šaujot caur sienām. Iespējams, nevajadzēja likt banu par vienu veiksmīgu kill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 es jau neliku par vienu tik, diemzel es pa pusei klausijos to skaņu, bet kad dzird kadu nākam parasti jau shitik labi neviens nemočī,un tik precīzi,bet nu lai vel kads iemet aci drošības pec Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Čalis tak stīmots, nevar tā pa pusei kautko klausoties banot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukesh Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 ja arī viņam bija wh, tad ar vienu momentu nepietiks, lai to pierādītu, varēji paspecot vismaz vēl pāris raundus, šajā konkrētajā momenatā tā izskatījas pēc šaras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Čalis tak stīmots, nevar tā pa pusei kautko klausoties banot. pa pusei domats taa ka nebija austinjas bet uz tumbinjam, tapec likas ka ta nevar but kaa panema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Nav viņam wh. Es viņu dzirdēju tunelī, viņš mani. Viņs pirmais paspēja caur sienu iešaut, kā rezultātā nošāva mani un, kam sekoja no marcika bans. Ņemat nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 noņēmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts