dEus Posted May 18, 2003 Report Share Posted May 18, 2003 Tapat ka daudzi citi es ari veletos ieguut adm ! Juus protams jautaasiet KAPEC. 1: Biezhi notiek tk jo ieksha ir players kursh nezin ko noziiime cs un liek headus savam team`am ! 2: Es GIGN`a speleju katru dienu un visbiezhaak tur tiek speletas awp_map2 un fy_iceworld, bet manupraat tas ir apniciigi un vajag kaut kaadas parmainjas un uzspelet ari citas mapes dustu, prodigy, inferno u.t.t ! 3: Biezhi vien notiek nemitiiga floodoshana [ka piem. shodien 18.05.03] no klana [V3T3RAN] visu laiku floodoja ar textu <kas grib klana tie naaciet irc.delfi.lv channel #[V3T3RAN], biezhi ir ari floodi ar tectiem votemap x. Un tas viss kriit uz nerviem, bet neko nevar padariit ;(, tapec es veelos lai juus man pieskjirtu adm ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 18, 2003 Report Share Posted May 18, 2003 mhm manuprat nav parliecinoshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unable[Genz] Posted May 19, 2003 Report Share Posted May 19, 2003 mhm manuprat nav parliecinoshi Pilnigi piekritu tev worm. Man ari liekas ka tas nav pārliecinoši pietam es tak tagad tur visu laiku esu un tad jav nebus probzu taka vecit pedod. Bet ja ta vienkarsi ir atriebes kare kadam citam adminam vai ari velme atriebties speletajam tad kad jav esi admins tad tici man worm tev vinas atri vien nonems ja vispar pieskirs.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted May 19, 2003 Author Report Share Posted May 19, 2003 Tevi Unable es spelejot gigna maz redzu [nu protams es jau ari tur pilniigi visu laiku neesmu bet dienaa kadas 4h esmu, un briivdienas daudz vairaak h !] un visbiezhaak tur neviena adm nav un notiek visaadi joki ! Un manupraat tas ir tapec ka ir par maz adm ! Nu vismaz dod man iespeeju pieraadit ka es varu buut admins ! vismaz un test time ! Ko saki worm vai moshka gribi dziive aprunaaties ? Varbuut ka tas buus pietiekami paarliecinoshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 19, 2003 Report Share Posted May 19, 2003 nu lieta taada, ka admin tiesibas es dodu ar reaaaali labu pamatojumu... ja taada nav, bet spelet proti, ta ir iespeja caur finansialo atbalstu gign klanam tikt pie admin tiesibam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted May 19, 2003 Author Report Share Posted May 19, 2003 Reali labs pamatojums hmm... Ja tas ka uz servera notiek beizha tk kilosha, floodosha, apsaukaashanas deelj kuras sakas tk, vienas un tas pashas mapes visu laiku atkaartojas [awp_map2 un fy)iceworld] vai tad ar to nepietiek ? Ar sho probleemu risinaashanu jau ir jasak no pasha saakuma ! Un neesmu es jau nekaads biznesmens ka varu finanseet citus cs manjakus worm nu tad dosi man tomeer moska iespeeju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 19, 2003 Report Share Posted May 19, 2003 nu jaa, lai speletu CS nauda atradisies, bet noziedot 3ls GIGN klana serverim nevar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted May 19, 2003 Author Report Share Posted May 19, 2003 Es speleju no majam ! Taka naudas man nav kuru kluba noliktu ! worm nu vai tad bez money nevar apieties ? JA satiksimies aldariiti uzlikshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted May 20, 2003 Report Share Posted May 20, 2003 nu jaa, lai speletu CS nauda atradisies, bet noziedot 3ls GIGN klana serverim nevar... izveele vai speeleet 8 h uz gign servera bez tiesiibaam vai 1 h ar tiesiibaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted May 20, 2003 Author Report Share Posted May 20, 2003 mja stumbrz , nu worm moska addreplay ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shade Posted May 20, 2003 Report Share Posted May 20, 2003 Worm... Es te taa palasiiju un padomaaju... Uz kaada pamata tika pieshkirtas admin tiesiibas Unable??? Man liekas ka vinsh tik tieshaam nav tas cilveeks kuram taas vajadzeeja Labi es neko nesaku bet uzskatu ka speeleeju labaak par vinju ja tas kaadam interesee... Patiesiibu sakot vinsh neriikojas kaa normaals admins... 1) Ienaak speeles beigu daljaa un kaa lohs uzliek arr 1 2) Speeleejam normaali dust 2 bet vinsh bez prasiishanas uzliek iceworld... 3) Neklausaas citu ieteikumos ai tad taadam jaabuut adminam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 20, 2003 Report Share Posted May 20, 2003 pag pag pag taa tak nav iespeejams - palasi vinja izsmeljosho pamatojumu - tur vinsh saka ka vinsh ar taadiem ciiniisies Taa kaa tu droshvien melo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted May 21, 2003 Author Report Share Posted May 21, 2003 hmm es riktiiga nezinja shodien vispaar gign`a labi prikoli bija vareeja biki pareekt par tk taadi kixi bija nolasiijushies rounda saakuma savu team nolike viens otru un round beidzies Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 22, 2003 Report Share Posted May 22, 2003 okei nu redzeesim kaa tagad TK ies valjaa... ar Anti-TK pluginu viss notiks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted May 22, 2003 Author Report Share Posted May 22, 2003 worm ko noziimeja tas tavs "okey" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shade Posted May 22, 2003 Report Share Posted May 22, 2003 Macho ja tu domaa kad es meloju vari pats paskatiities... IESAKU Ko vinsh tur ir rakstiijis taas ir pilniigas mulkjiibas jo es vareetu to pashu uzrakstiit jebkiraa laika... Netici? Varu uzrakstii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted May 22, 2003 Author Report Share Posted May 22, 2003 shade to ko es esmu rakstijis tas ir pedejas muljkjibas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 22, 2003 Report Share Posted May 22, 2003 ak dies... shade kaa tev liekas kaapeec es tur tik daudz smailijus sabaazu ? taa bija domaata ironija "duhhh" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted May 26, 2003 Author Report Share Posted May 26, 2003 worm nu plz ieliec taks replay ((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 21, 2003 Report Share Posted June 21, 2003 Heh nabagam neveicas man patiesam tevis zeel worm apzelojies par so nelaimigo nabaga cilvecinu!!! Bet vispar es ari te saja sakariba neko nevaretu pateikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts