Jump to content
GIGN Forum

Ikgadējais Burziņš?


Pusdzīvais
 Share

  

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Chau!

Kaut kad nesen iedomajos par so pasakumu un ari labprat ierastos.. Diemzel nekadu vietu piedavat nevaru.

Gaidam vietas noskaidrosanu un tad jau manis ka kartis kritis..

P.S. reali labs pasakums bija tur, kur bija ta lapene, nebija talu no Rigas un bija forsa ballite.

Link to comment
Share on other sites

Tikko atgriezos no Jāņu svinēšanas, ir padomā viens spots 20km attālumā no liepājas uz ventspils pusi, ir normāls piebraucamais ceļš, 10min attālumā veikals, pļava, dīķis ar salu, iespējams uz salas varētu izpļaut un uzgriezt futeni..

more info letah, stay tuned!

Link to comment
Share on other sites

WAT IZ DIS ?

Liepājā gribat tusēt?

Nu ar ko lai sāk...

Pirmkārt jau viss ir jāsaplāno ar Virsaiti Sesku. Viņš mums tāds tramīgs un uzvilkts pēdējā laikā. Katru dienu redzam viņu ar savādākiem sūnu uzplečiem ( tie, kuri nezin, sūnu uzpleči ir prestiža lieta šijpus Ventas un to maiņa nozīmē pārvērtības ).

Otrkārt, Saldū nāksies pārsēsties uz karieti līdz Grobiņai. Pēc Grobiņas ar kājām nāksies pārbrist dižpurva pirmo un otro ieloku. Pāri trešajam uz ceturtajam esam pārbūvējuši pāri jaunkoku tiltu.

Treškārt, Liepājnieki var izskatīties savādāki un dažiem ir savādāka humor izjūta pret iebraucējiem un citiem ceļotājiem. Daži pat teiktu, ka tā ir ļauna. Iemest ar lielu čiekuru kādam pa ceļiem skaitās milzīgs aizvainojums. Par šo sīkāk izstāstīšu, kad tiešām būs noskaidrojies par vietu.

Atliek gaidīt Jaunsaimnieka Kārļa televēstuli.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nu, ja man ar grafiku sakritīs brīvs, tad pirmo reizi pagodinātu pasākumu ar savu ierašanos (BEIDZOT), protams, ja man kāds piešķirs ielūgumu. Šeit, tāpat kā sportā, varētu dalīt arī "wild card", es noteikti būtu viens no pirmajiem :D

Bet par datumiem un vietām gan neko neteikšu, pielāgošos vairumam :)

Edited by Bezbiksis
Link to comment
Share on other sites

Par vietu ir variants Liepaja, ja te registretais saak runat, manis pec varu braukt uz Aluksni, galvenais pelke, klusums, un elektriba ja iespejams :)

Laiks lai paliek ta 03.08.12 !!!

Gaidam info no Analgina !

Ja tas variants atkrit izskatisim registreta variantu.

Atceramies attalumam nav nozimes, svarigi, lai lidz turienei iet kads sabiedriskais transports :)

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Es labprāt brauktu, bet man patīk čīkstēt kā īstam latvietim - 200 km vienā virzienā galīgi neiet pie sirds...

kas ir ar jums cilvēki ? kaut kādi mikstie esat? euro tripā braukt arī būtu bail vaine ? es jau kopš 2009 gada braucu uz Latvijas otro galu atpūsties 3 dienas ar vienreizējiem cilvēkiem un kaptēni, ok man kā šoferim slodze ir nedauzd lielāka, bet kuram gan tas krata, ņemot vērā ka ballīte notiek vienu reizi gadā ar fantastiskiem cilvēkiem ?

Link to comment
Share on other sites

tak saņemies, cipruss. mēs katru gadu braukājām, it īpaši liepāja, kas toreiz pie dj erix vienā virzienā pie 300km nobrauca.

galvenais nemīzt

korekcija, vienā virzienā mums togad sanāca +/- 350 :thumbsup:

Edited by ANALGINS
Link to comment
Share on other sites

Sūds ar visu, mums spota joprojām nav. Ja nu beigās nekādi, es varu savās otrās lauku mājās uzņemt riktīgā mežā prom no cilvēkiem, tikai, ja lietains laiks, tad sūdīgi ar piebraukšanu, jo zeme ir smilšmālaina un mīksta, ja nolīst, tad ir Ž*opa, ne iekšā, ne ārā tikt, ar zemu mašīnu ar pagrūti iebraukt, bet mož nemaz nav tik traki.. Sēta ir paliela, daudz koki, bet fūzītim pietiktu kur izskrieties.

Ūdens, ir maza, maziņa upīte blakām, nekādas peldēšanās tur nesanāk, var tikai aiziet muti nomazgāt, ja vajag.

Kur? Netālu no Tukuma, vēl netālāk no Cinevillas un vēl netālāk no Džūkstes sexa muzeja, tiem, kas zin. No Liepājas šoses ~6-8km no Jelgavas/Tukuma krusta

Link to comment
Share on other sites

Nu es neko konkretu neesmu izdomajis, bet gan jau atrastu seit, tada bija doma. Bet es tiesam saku domat par braucejiem, vai pectam lielakaa dalja neatkritis. No Liepajas man liekas sanak +400km lidz manim viena virziena. Lai gan es pats no aluksnes uz visurieni esmu braucis. Labak man liekas turpinat domat kaut ko tuvuma ap RIgu.

EDIT: boring, nu man liekas otram pusitem tur anv ko darit, ta es vismaz savai pagajusogad teicu. Galigi nebus ne par ko parunat, ne par ko papriecaties. Pat ja sieva ir galigi vnk, nu nav tur ko darit. Tie kas sava starpa pazistami aprunajas apr savam lietam, parejie runa par to kas vieno (speles, gign) un beigu beigas visi smagi nodzeras un dazi eksemplari parcensas.

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...