Pauly Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Pieteikums tiesību iegūšanai GIGN serverī Vecums: 17; Nodarbošanās: Mācos ģimnāzijā, apmeklēju autoskolu; Pieredze CS/CSS/TF: CS spēlēju nu jau apmēram 2 gadus, galvenokārt spēlēju GIGN serveros, bet mēdzu uzspēlēt arī mazāk pazīstamos serveros. Esmu admins cs.exs.lv serverī; Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks piešķirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? - Nepieciešamības gadījumos izkikošu neaktīvos spēlētājus (afk); skatītājus (spectator), ja lieki aizņems vietu serverī. Protams, neaizmirsīšu par čīteriem. Gagošu neadekvātus, slapošu misijas nepildītājus; Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros: Pārsvarā spēlēju no 22:00 – 3:00, bet sanāk uzspēlēt arī no rītiem; Linki uz spēlētaju statos: http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=3962 (Pirms statu reseta bija virs 800H online time); OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī – Ir, jau aptuveni gadu; Tiesības, kuras vēlētos saņemt - Sākumā, lai kaut cik pierādītu sevi, pietiktu ar (cdei); Admini, kuri mani atbalsta - GooD MeN, DeaDly, Dont^, maarciks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 nu pauly ir labs speletajs un es domaju ka sevi jau ir pieradijis no labākās puses, visus aizradijumus ir njēmis vērā un nedara neko sliktu,ir ari aktīvs un ir labs spēlētājs, rec no manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Pedejaa laikaa toch ir mainijies, vairs neziepejas visiem pec kartas spelee savu speli un joprojam spelee tikpat biezhi kaa to agraak darija SLAP,slay kick un gag var iedot pujkam pameigjinat,kapec gan ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 uzliku, goodmena atbalsts neskaitās, jo viņš atbalsta visus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts