kristapuciitis Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Sveiki! Man uz viena PC ir premium TF2, kuru es pastāvīgi lietoju, bet uz otra PC ir mans steam alt-profils, uz kura ir mans free TF2. Ja es gribēšu apgreidot arī otru acc uz premium (par vislētāko iespējamo wepu) un pārsūtīt visas lietas no tā acc uz veco, tad par to draud bans? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Nē!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Nē, Tu jau vari kaut 50 kontus taisīt un treidoties pats ar sevi, Valvei jau no tā pat ir savs labums, Tev jāuzskaita minimums uz steam konta, kas ir 5 eiro apmērā, lai nopirktu savu "lētāko" itemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 5 eiro? Nu jau, nu jau. Kad es pēdējo reizi meklēju lētāko itemu, tad tur pat par 1-2 eiro varēja kaut ko iegādāties. Varbūt tagad ir pat vēl kas lētāks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristapuciitis Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 Lietas var iegādāties arī par 0.33 vai lētāk (machina, piem.), bet pārsūtīt naudu uz Steam Wallet ir min 5 eur Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 My bad Tomēr atbilde uz jautājumu nemainās - bans nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristapuciitis Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 Skaidrs, paldies! =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now