Jump to content
GIGN Forum

Studentisms


Lecter
 Share

Recommended Posts

Elektronisko publikāciju latviešu valodā, vai pat latviešu autoru izdotu elektronisko publikāciju skaits - vai tās būtu egrāmatas, žurnāli vai zinātniskie darbi, šobrīd ir smieklīgi mazs. Nevilkšu īsumu garumā, stāstot, cik šausmīgi viss ir. Bet palūgšu apmaiņā pret kūku* (šokolādes) aizpildīt aptauju par un ap to, kā un vai jūs lietojat elektroniskās publikācijas/ epublikāciju datubāzes (SAGE, ScienceDirect u.c.)

http://tinyurl.com/epublik-cijas

Jau iepriekš, liels paldies tiem, kuri aizpildīs aptauju!

*Kūka ir meli!

Edited by Lecter
Link to comment
Share on other sites

Trūkst iespēja atbildēt ar 2vām atbildēm uz jautājumu par to, kā piekļūst datu bāzēm.

Interesanta aptauja/tēma.

p.s.

Runājot par LV autoru darbiem e-vidē: LU SZF mājas lapā pieejams ir neslikts e-resursu krājums, ieskaitot LV autoru darbus. Ok, tematika ir specifiska, tas gan jāatzīst.

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

Šī anketa ir tāda 'puscepta'. Faktiski, kalpos kā pilots lielākam pētījumam par situāciju Latvijā. Jāsaka, ka par šobrīd ievāktajiem datiem pārsteigumu nav - tikai tas, ka liela daļa respondentu lasa epublikācijas uz mobilajiem tālruņiem (netipiski globālā mērogā)... + paredzamais stereotips par to, ka egrāmatām ir jābūt daudz lētākām (Latvijā, šķiet, tas izceļas vēl vairāk - respondentu vairākums novērtējis, ka par egrāmatām gatavi maksāt līdz 3lvl - par parastajām grāmatām 5-10 un vairāk par 15.) ja kādu interesē, varēšu padalīties ar gala rezultātiem.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...