Teddy Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 eee, ātri iedod normālu Lazaņas recepti uz vietas ir lazanjas plāksnītes, maltā gaļa,siers, pipari, sīpoli, ķiploki.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 http://www.receptes.lv/receptes/lazanja-ar-malto-galu-1/ Tas kas tev trūkst, vienkārši izlaid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (edited) Neko citu jau arī nevajag cik atminos. Sāc likt kopā, un met iekšā cepeškrāsnī. Vai arī tu vēlies zināt kā pagatavot? Nu jā, bet atkal katram sava recepte PS. Kā arī pamanīja, ka tev ir Lazanjas plāksnītes. Ir vēl savādākas plāksnes kuras nav jāvāra. Uzreiz var mest cepeškrāsnī ar saceptno gaļu. Edited May 2, 2012 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (edited) Vispār jau saka, ka tās plāksnes varot arī nevārīt, jo pēc tam, kad sametīsi cepetī ar visām mērcēm, viņas izmirks un tāpat būs gatavas... Hvz, neesmu saņēmies un pats uztaisījis lazanju pēc viena feila, kad iegrābos rimi nopērkot to gatavo lazanju, saldēto.. Gandrīz savēmos. Šīr recepte iesaka nevārīt: http://www.solipasolim.lv/lasit/442/ Edited May 2, 2012 by Nightmares^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 To plaaksni vnk karstaa udenii uz paris sekundeem japamerceee un tad tik krauj v irsuuu un atkal plaaksni un atkal krauj u.t..t .un pec tam cepeneee uz kadam 30min. pirms tam galju apcep sataisa gatavu masu un lieta dariiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 Vispār jau saka, ka tās plāksnes varot arī nevārīt, jo pēc tam, kad sametīsi cepetī ar visām mērcēm, viņas izmirks un tāpat būs gatavas... Hvz, neesmu saņēmies un pats uztaisījis lazanju pēc viena feila, kad iegrābos rimi nopērkot to gatavo lazanju, saldēto.. Gandrīz savēmos. Šīr recepte iesaka nevārīt: http://www.solipasolim.lv/lasit/442/ uz cik personam tas viss domāts? īpaši mērce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 1kg galjas = 8plaksnes apmeram 2viem cilvekiem 2vaaam edienreizeem....Shampinjonus arii ivar likt sieru pashaas beigaas pa virsu tikai jauzber Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 http://www.fotoreceptes.lv/lazanja.html (mm) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 Nightmare receptei approvals! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now