Jump to content
GIGN Forum

Xvotemap Uz Pub


Chucky
 Share

Recommended Posts

Ilgs laiks pagājis un arī man ir kaut ko sagribējies iegūt.

Ir tādi brīži, kad nav adminu online, un karte ir "ļeva" tā sacīt, tad arī jālūdz, lai ienāk serverī kāds, kam ir vote vai xmap un nomaina "ļevo" karti.

Tāpēc, man ir lūgums, lai man uzliek xvotemap flagu.

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

"ļevā" karte nenozīmē, ka vajag viņu nomainīt, vai arī ja cilvēki raud, ka vajag dd2, tas nenozīmē, ka uzreiz jāmet vote, xm. Kamēr cilvēki ir serverī, lai maitas pierod arī pie citām kartēm! :D

Es jau neliktu voti tad, kad cilvēku serverī ir full un ja viņi bļautu/raudātu par to, ka jāmaina. Ar "ļevo" domāju to, ja cilvēku ir maz serverī un kaut kāda havana or something like that tiek spēlēts. Man jau pašam labāk patīk uzraut kādu 747,tuscan,militia and that kind of good maps.

Link to comment
Share on other sites

a no kaa havanna un other .. atsh4iras no 747, tuscan utt ?

+1..Kas vainas oldschool havanai?Tas ka tev vinja nepatik un vel dazhiem frageriem nenozimee ka vinja nav vajadziga..Man pat citreiz ljoti patiik ar nazi kadu HAVANAA nogriezt :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nav jau tā, ka nepatīk, vienkārši es saku, kā piemēru, kad serverī ir maz cilvēku,piemēram, 4-5 un karte cs_havanna. Citi cilvēki ieraugot karti un, ka maz spēlētāju, tak nenāks iekšā un nespēlēs, jo labāk ir aiziet uz pilnāku serveri.

Labi, ko te vairs lieki. atbalstam/neatbalstam uz manis prasīto flagu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...