Jump to content
GIGN Forum

Keeks Lūdz +


Recommended Posts

Laba diena, vakars - kā nu kuram.

Tātad, jau kādu laiku saskaros ar problēmu - ka serverī ir vajadzīgas votemap tiesības. Jo - playeri lūdz nespēlētas, mazākspēlētas mapes - kā piemēram - as_arctic, as_oligr utt - jo tās ir interesanti spēlēt, reti liek. + visam, ir brīži, kad serverī esam 3vs3, 2 vs 2 - un tad spēlēt piranesi, nuke utt - nav jēgas, labāk uzlikt kādu mazāku.

- Jo reti kuram adminam ir šis flags, un tiem, kuriem ir - ienāk daudz daudz retāk, kā mēs ( daži admini)

Tātad, es lūdzu man piešķirt šo komandu (votemap), lai var serverī kau tko jaunu ieviest :) - kādu retāku map uzlikt uz vote - un tad jau palyeri paši izlems - grib vai nē.

Protams, būs tādi, kas teiks - pārāk jauns admins utt - bet nu es esmu aktīvs, daudz esmu serverī, man no šīm tiesībām tiešām būs jēga.

Cheers.

Edited by roziniiTe`
Link to comment
Share on other sites

Es domaaju, ka Tu esi paaraak nesen ieguvis tiesiibas, lai jau pretendeetu uz votemap un taa.

Nu vo, tpc teicu, ka būs šīs runas, bet nu kamon, tiem kam ir šie flagi, ja reti ir serverī, tad mbi vajag kādam, kurš biezak ir, ne tā? vnk liekās tā bik tizli - aktivakiem adminiem nav, bet tiem, kuri reti ienak - ir, un kada raznica, cik sen, galvenais, manuprāt, kā izmanto uzticētos flagus.

Link to comment
Share on other sites

īstenībā daudziem ši opcija ir noņemta. Un kripat, tu nemaz nezini, kuram ir un kuram nav. Un arī kad bija, uzliekot retu mapi, visi rakstija rtv, un 5 min laikā, tā mape arī nomainījās uz tām pašām. Protams, ir arī izņēmumi un tā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...