Neanderthaly Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Tātad Es gribēju uzzināt Kā es varu Balsot par savu serveri , gign.lv serveru listā ? Kā var dabūt savu serveri Vairāk uz augšu server listā ? Un kā es varu pie sava servera dabūt klāt Tās zvaigznītes ? Mans servers gign listā - http://www.gign.lv/server#augsha Lūdzu palīdziet 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 tu nevari! viņš pats kāps uz augšu, ja visu laiku būs ieslēgts un tajā būs spēlētāji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neanderthaly Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 Bet kā ja piemēram viņā nav spēlētāji lai dabū ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 jā, varētu uztaisīt boostu kā setti listam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neanderthaly Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 Vai var kāds piedāvāt kādu boost , vai arī palīdzēt reklamēt manu komūnu PM man Lūdzu ! Vai arī kads var panemt manu baneri un ielikt sava lapa Uz laicinu ludzu PM man ! Un ja ir vēl kādas idejas tad Make Reply please Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Bet kā ja piemēram viņā nav spēlētāji lai dabū ? pēc zvaigznītēm jau arī nosaka cik tev tas serveris labs. Tā kā tev nav spēlētāju, tad viņš nav labs un nebūs arī zvaigznītes. Iesaku tev laicīgi jau tam visam mest mieru. Tu esi nokavējis 10 gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neanderthaly Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now