jankels4 Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 man vajadzētu fizikā pastāstīt par foto kameru, es cerēju ka jūs varētu man palīdzēt un atrast kādu meteriāli (nu piem kaut kādu shēmu, kāvinja darbojas, nu vispār vissvarīgākais ir tas lai es pastāstu par lēcu!) pateicos jau iepriekš!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 kaapeec tu domaa, ka citi tev grib paliidzeet ? ej vien pats un meklee sev vajadziigo informaaciju guuglii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 vaitad fizikas gr. nekas nav raxtiits, atceros man paagashgad kkas liidziigs bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 es cerēju ka jūs varētu man palīdzēt un atrast kādu meteriāli lol, es saprastu veel, ja prasiitu, vai kauko kaads par to visu nezin (nu labi nesaprastu gan), bet, ja tieshi veel pasaka "samekleejiet manaa vietaa" (nu ne tik tieshi, bet apmeeram), tad vari iet tur, kur parasti suuta... p.s. taa kaa daudz daraamaa un nezheeliigs nogurums, tad neaiztaisiishu topiku un nelikshu warn, bet varbuut kaads cits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Nav jau žēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts