Lumpy Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Laižot spēles launčeri izmetas errors: "The launcher cannot query DirectX. Please update DirectX by installing the latest redistributable." Uzspiežot OK, atverās launčeris, bet spēli palaist nevar - uzspiežot Launch game pazūd launčeris un nekas nenotiek. Problēma ir, ka esošais Directx jau ir pēdējais - 9c, windows xp 64 bit. Pagūglēju un tur norādītais risinājums galīgi nepalīdz. No tur teiktā nopratu, ka launčeris jāpalaiž kā caur administratoru, bet tā kā šis man ir vienīgais useris, tad arī esmu administrators. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Nop. Labais klikšķis - Run as administrator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 Nu, tur viņš neļauj tā vērt vaļā, jo saka, ka esmu atstājis paroles vietu tukšu vai nepareizs logins. Kad paņemu savu lietotāju, tad viņš atkal izmet to pašu. [vienīgais useris, kas ir, tas ir šis kompim, līdz ar to nekādu citu administratoru lietotāju nav.] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 (edited) Pēc specifikācijas nepieciešams Windows XP SP3 un uz augšu, 64bit versijai pēdējā ir tikai SP2, varbūt arī tāpēc nevar palaist. Iespējams SP3 ietver sevī kaut kādus DirectX uzlabojumus. Edited March 13, 2012 by Opium_doctor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 Ahh.. nu tad neko. Būs jāuzliek Windows 7 laikam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now