Jump to content
GIGN Forum

Sūdzība Par Dongiovanni.


Apex Predator
 Share

Recommended Posts

Sveicināti..

Vēlos pievērst jūsu un mūsu uzmanību spēlētājam ar šo niku : DonGiovanni, kurš diezgan bieži apgrozās GIGN 1.6 pubā.

Tātad šim jaunietim noteikti ar galviņu kaut kas nav kārtībā, jo patstavīgi, kad nav adminu, un pat kad admini ir, viņš naturāli traucēt visiem spēlēt. Kopš esmu atsācis spēlēt Cs' , un to darīt gignā, ieraudzījis viņu pirmo dienu, sapratu, ka tādam kā viņš itkā neviens nepievērš uzmanību, lai gan, ja tu vēlies daudz maz normāli paspēlēt, tad tādi klauni kā šis indivīds būtu janahrenizē no servera, vismaz uz nedēļu atvaļinājumu viņam varētu iedot.

Šī lieta: Teamflash, Teamkill, bloķēšana u.t.t , principā viss kas vien var traucēt, no viņa puses ir vienkārši stulbi.

Viņš patstavīgi taisa retry, lai turpinātu bojāt visiem spēli. Es saprotu, ka viņš ir kkads trollis, bet visam ir savas beigas. Tāpēc cenšos pievērst uzmanību viņam, un ceru ka viņš uz kādu laiku tiks atvaļināts.

Šeit pievienoju divus šodienas demo, kur viņš uzstajās. variet tīt demo uz priekšu atpakaļ, visur varēsiet atrast kādu stulbību no viņa puses.

Paldies.

http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2012-02-29/weekly-cs.gign.lv-1202291136-de_chateau.zip

http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2012-02-29/weekly-cs.gign.lv-1202291207-de_train.zip

Link to comment
Share on other sites

JA vinsh visu laiku dara stulbibas gan uzrausies uz kadu adminu,kam tajaa dienaa bus sudiigs garastavoklis un atbriivos vinju no speleshanas...

Saproti, tur jau tā lieta, ka admins, jā, es būtu admins, es droši vien sen viņu būtu atlaidis.

Šodien mapē inferno, un vel pirms tam @nuke, viņš man katra raunda sākumā atstāja zem 20hp, protams pats sēžot bāzē un krisijot, neko nedarot.

Es sūdzējos DeaDly, Dont^, es saprotu arī viņus, bet nu ja katru raundu čatā var redzēt DonGiovanni attacked the teammate, tas taču loģiski ir , ka viņš to dara speciali.

Kretinē, ka neļauj normāli paspēlēt.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...