Jump to content
GIGN Forum

Uzspodrinam Gign


doks^
 Share

Recommended Posts

Nezinu cik liela jēga vispār ir rakstīt forumā, bet nu here we go:

Metiet ārā savas idejas, kas varētu uzlabot GIGN serveri. Vai tās ir kartes, vai aktīvāki admini, vai es nezinu, taču nāciet ar precīzām idejām, ja tās ir kartes tad uzreiz nosaukumus un linkus.

Mani priekšlikumi:

*Noņemt vote scramble iespēju. Es nerunāju par !scramble, bet gan par to otru annoying veidu, kur kurš katrs vnk ņem un met scramble votus augšā.

*Noņemt cp_gullywash [lai ari kura versija ir uz servera] un nomainīt to ar oficiālo cp_gullywash_final1

*cp_snakewater_b9[manliekas] noņemt un uzlikt oficiālo versiju cp_snakewater http://www.fakkelbri...up/fastdl/maps/

*pievienot cp_warmfront http://www.fakkelbri...up/fastdl/maps/

*Sakārtot roundlimit un timelimit dažām mapēm. Jaunākās payload mapes katru cap-pointu skaita kā raundu, līdz ar to viņas citreiz beidzās tā ka zilā komanda aizstumj lidz pusei un viss - mapchange. [cp_barnblitz, cp_thundermountain] un cp_steel vajag roundlimit 0 un timelimit 30, savādāk bieži vien mape beidzās pie A punkta, trešajā vai ceturtajā raundā.

Pagaidam nav laika vairak uzrakstīt, bet priekš tam jau ir edit funkcija un GIGNieši lai papildinātu.

*Noņemt replay funkciju. Tāpat neviens viņu baigi neizmanto. Serveris arī lagos daudz mazāk bez šīs funkcijas. Nezinu cik daudz tas ietekmēs tieši šo serveri, bet uz "war" serveriem 20 fps stabili pazūd ar replay enabled.

Edited by doks^
Link to comment
Share on other sites

Es jau vienreiz rakstīju, kas man besī - kad cilvēki sabalso da jebkādu mapi, tad aiziet prom. Atlikušie spēlētāji sāk čīkstēt, lai maina karti jo nav spēlētāju. Šajā ziņā ir kaut kas jādara ar votemap kartes beigās, lai iedala kaut kādas mapes. lai gan darbjas nominate, tāpēc nesaprotu, kāpēc cilvēki tā dara

Link to comment
Share on other sites

Es jau vienreiz rakstīju, kas man besī - kad cilvēki sabalso da jebkādu mapi, tad aiziet prom. Atlikušie spēlētāji sāk čīkstēt, lai maina karti jo nav spēlētāju. Šajā ziņā ir kaut kas jādara ar votemap kartes beigās, lai iedala kaut kādas mapes. lai gan darbjas nominate, tāpēc nesaprotu, kāpēc cilvēki tā dara

Vispār ir labi uzlikt vote no 4 5 6 pogām, bieži vien mainot ieročus nākas uzbliezt uz ne to... + vienmēr darbojas "pirmās" mapes sindroms. Parasti visi uzbliež 1 un spēlē tālāk pat neskatoties kas pa mapi. Kkad nesen vēl spēlēju un bija ctf_turbine_pro.. uzlec vote un pirmā bija ctf_turbine. Varat minēt kas uzvarēja vote, un kas notika ar serveri.

Link to comment
Share on other sites

Jāliek visas foršās kartes nevis tik dustbowl, goldrush un turbīni.

Gullywash, snakewater, warmfront, freight, granary, badlands un gravelpit ir ļoti foršas kartes.

Cik es esmu gājis serverī vienmēr ir dustbowl, varbūt dažreiz gorge.

Būtu labi ja ko izdomātu ar tām kartēm.

Link to comment
Share on other sites

Nevajag mainīt nekādas vote pogas!

Čatā var ierakstīt !revote, ja ir sanācis nospiest ne to, ko vēlies spēlēt nākamo.

Vienkārši lielākā daļa par šādu iespēju nezin, kas ir slikti.

Scramble - jā, šī spēlētāju iespēja tiešām būtu jānoņem, citreiz pat šāda veida spam's sākas.

Šajā gadījumā spēlētājs vienkārši varētu vērsties pie admina.

Vajadzētu arī atradināties no dustbowl kartes Main serverī, jāgriež kaut kas cits un foršs.

Piemēram oldschool'īgās kartes - hydro, 2fort, well, kas Main serverī ir reti sastopamas.

Kāpēc tik liela nepatika pret šīm kartēm?

AmE pasteidzās. :)

Edited by *jancis38*
Link to comment
Share on other sites

Vairums spēlētāju nav iepazinušies ar karšu nosaukumiem līdz ar to neatpazīst tās pēc nosaukumiem.

Tas arī ir iemesls, ka balsojums krīt uz minēšanu, bet vairumam vienkārši pirmais variants(def).

P.s

Nekad nav paticis hydro un 2fort.

Link to comment
Share on other sites

Līdzīgas tēmas te itin bieži parādās, bet diezgan maz darbību ir šajā lietā.

Par kartēm - tā ir diezgan liela gaumes lieta. Ieliekot jaunas/nezināmas, diezgan bieži cilvēki notinās, serverī paliek daži cilvēki, kas uztaisa rtv un uzliek dustbowlu. Turbīni manis pēc vispār vajadzētu mest ārā, bet tā kā ir daudzi hardcore fani šai burvīgajai gaļas mašīnai, gan jau, ka tas nenotiks, bet 2 varianti noteikti nav vajadzīgi :(

Par balsošanas pogām es piekrītu, jo šobrīd pēc vote kādos 80% vienmēr nākamā ir 1. opcija. Par to jau ir vairākkārt rakstīts, bet nekas nav mainījies. Revote arī nevienmēr var pagūt uzrakstīt.

Scramble būtu laba lieta, ja netiktu kartes laiks resetots. Kaut kādu scramble vajag atstāt, jo diemžēl pārāk bieži 1 komandā netīšām nolasās all star tīms, kas diezgan brutāli varo otru komandu, ko kuras puse ragequito. Un atrisinājums nav "paņemiet vairāk mediķu", ja pārējā komanda sastāv no 4 spiegiem, 3 snaiperiem un 3 endžijiem.

Link to comment
Share on other sites

DB un Goldrush serveri ir pārsvarā fucking tukši 90% no online laika, tad kāpēc tie joprojām tur ir? Tie rij resursus, visos ir replayi un STV. Tas ir galīgi nevajadzīgs. JA arī tie būtu vajadzīgi, tad no main servera tās mapes būtu jālikvidē.

Roundtaims un voting pogas principā ir lielākā sāpe serverī, kā arī teikšu godīgi nelietderīgi izmantotie resursi, kas samazina spēlēšanas kvalitāti pārējos serveros.

Link to comment
Share on other sites

tf2 servers no konfigurācijas viedokļa ir pēdējais sūds, kaut kad salikts +/- un tāds arī atstāts, lai pūst!

Kā var piesaistīt citus spēlētājus, ja paši čīkstam, ka tur ir liels bardaks?

Nav jau jēgas rakstīt ieteikumus, ja arī te kāds to labos, tad attiecīga persona var ieiet kādā no pasaules mēroga serveriem, nedaudz paspēlēt un redzēs kā tur lietas sakārtotas, sajust to visu uz savas ādas, nevis konfigurēt visu ko te raksta, kaut gan šinī topikā rakstītie ieteikumi ir labi!

Link to comment
Share on other sites

Kartēm uzmest lielāku noilgumu uz iespējām tikt nominētām vai tikt randomā iemestām mapvote. Dustbowl, goldrush, badwater all fucking day long ir galīgi garām.

Es saprotu, ka tas ir stulbums, ka visu laiku tiek spēlētas def mapes - badlands, goldrush, granary, turbine, badwater, dustbowl, bet fakts arī tas, ja vakarā uzliek kādu no ne def mapēm tad uzreiz ir problēma ar tautu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

(atkārtošos) Tolka daudz mainīt kartes nav (nerunājot par atjaunošanu protams), jo ar tām nekad 100% apmierināti neviens nebūs nekad... - kamēr vieni pavada gign daudz laika spēlējot kartes un viņiem tās piegriežas, tikmēr otri dara citas lietas pa to laiku un grib uzspēlēt savas mīļākās kartes ieejot uz pārdesmit minūtēm. Paļauties uz cilvēku viedokli šajā ziņā tāpēc nevar. Ja ir vajadzīgas pārmaiņas, tad lai to dara viens cilvēks - Izspriež viņaprāt vislabāko variantu, un aiziet!

Runājot par pārmaiņām. Gign pašlaik neatšķiras ar neko daudz no citiem fragu serveriem. Varbūt var sataisīt gign serveri kkādā veidā pievilcīgāku citām auditorijām. Tikai mēģinu pasviest idejas, pie sīkumiem nepiesieties.

Esmu par karšu atjaunošanu.

Edited by ImprovisE
Link to comment
Share on other sites

Hmm, man patīk kā visi runā par servera resursiem, bet patiesībā viņi ir vēl atliektiem galiem. reply nekādi neietekmē gign darbību.

Ja gribat kaut kādas izmaiņas, tad lūdzu vienojaties par konkrētām lietām. Kuras uzlikt vai novākt. Pagaidām ir tā, allaallaal vajag to, vajag šito. Uztaisiet vienu smuku postu ar visām kartēm, download linkiem un citiem brīnumiem. Tālāk apskatīsies ko var darīt, protams, tas kurš to izdarīs dabūs arī kādu balvu.

Link to comment
Share on other sites

Kartes, kuras vēlētos redzēt šeit:

pl_frontier http://www.gamebanan.../tf2/maps/74124

cp_foundry ( nāca kopā ar z-svētku updeitu)

Kartes, kuras nevēlētos redzēt šeit:

ctf_turbine_pro_rc1

pl_upward

koth_sawmill

pl_thundermountain

Pa retam paspēlēju vienā poļu serverī. Tur ir tāda jauka lietiņa, ka respauna laikā skan mūzika ( cp mapēs kādas 15-20 sec no raunda sākuma, respektīvi, līdz aizskrien līdz viducim). Varbūt daudzi teiks, ka tā ir pavisam nevajadzīga fīča, kas kritīs uz nerviem, bet, manuprāt, tas vajadzīgs atslodzei, jo tās nepārtrauktās raķešu un stikiju sprādzienu skaņas ātri vien apnīk, kā arī, ja pirms kaujas skanēs pareiza dziesma, tas piedos īsto noskaņu cīņai.

Poļu serverī skanēja:

CCR - Fortune Sun

The Trogs - Wild Thing

Īsti neatceros, bet laikam arī šī Edwin Star - War

Faktiski, Vjetnamas kara laika dziesmas, bet tā kā man pašam tīk 60' un 70' viņi mani ar to sakoļīja :D

Ak jā, vēl tf2 dziesmiņa:

Edited by MjerLiZzzz
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...