Jump to content
GIGN Forum

18. Februārī Tev Ir Jāiet.


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Nu sorry, kāpēc man jābrauc prom ja mīlu šo zemi? Ja man patīk šeit dzīvot, bet visam ir savs mērs, kad visi striķi trūks tad es arī kratīšos projām no Latvijas, tikai tāpēc lai atmaksātu kredītus, jēga Latvijā dzīvot lai savilktu galus, visu laiku Latviešiem ir jāsavelk jostas, man jau tas ir apriebies, gribu pārmaiņas man pofig balsošu par RU un viss! Cik var, manā ciematā jau visam gandrīz būs bankrots. Ciemats paliek tukš, jaunieši visi ir prom, palikuši ir tikai pensionāri kuri knapi velk galus kopā! Vai nu tie kuri ir spiesti palikt. Es nesaprotu to eiropas iestāšanos jēgu, labāk būtu baltijas valstis apvienojušās, un veidojuši savu politiku, bet protams sadarbojoties ar krieviem!

Tu esi lupata un nesaproti varda ''milet'' nozimi !!!

Edited by Domino
Link to comment
Share on other sites

Būtu paklusējis. Kāds arī tavu stulbumu izlasot pārpratīs un ievilks ķeksi PAR.

Mūlāpiem - ir jābalso PRET.

Arī tavu tekstu lasot var pārprast.

To tik pat labi var iztulkot kā Mūlāpiem ir jābalso PRET.

Confusion in this one is strong, yee!

Dzirdēju, ka rīt Rīgā esot kaut kāds lans. Slēptas aģitācijas? Jauniešu viedokļa apspiešana? Vai vienkārši pofigisms? :)

Edited by DominiX
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Manuprāt visās grāmatnīcās ir jābūt, kkādā narvī (iespējams) un suvenierīšos ar.

Jā suvenīru veikalos 10-20 sant mazās, Lielās dārgāk!

Man neko vairs nevaig uzlabot, pats jau visu salaboju, bet dēļ oligarhiem man nācās šķirties no daudzkā.

Es balsošu par RU valodu, jo man jau Latvieši ir apnikuši, sāku saprast, ka krievs ir daudzreiz labāks dažreiz pat par mūsu tēvu zemes Latvieti!

Jā jā, pasties kā urlakovs jau ielaidis 12% budžeta deficītu, šogad drošvien tas būs vēl lielāks, jo Ssatiksme ar vēl paprasīs

Edited by Kaupo
Link to comment
Share on other sites

Atnāca tikko tāda kruta aģitācijas lapele, bet nav fočīgā ar ko nofočēt. Uzrakstīšu kas uz tās kartiņas ir :

Cienījamajam Latvietim!

Pilnīgi tizls dzejolis kartiņas kreisajā pusē

Paraksts - Latvijas Patriotisma Iniciatīva

un priekšā zīmējums ar Mildu, fonā Latvijas karogs un "saule" ar uzrakstu - Atbalsti Valsti! Referendumā Balso "Par"

Un tagad bļed pasakat, vai tas NAV zemu šitā krist, maldināt cilvēkus, pist prātu un raut balsis?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs

davai trollji, iepisiet vel pa miinusam ar ceriibu, ka izglaabsiet pasauli, tas ir valsti no krievu valodas. protams, referendums kaa taads ir liekas nauda izskjeershana, jo likums netiks pienjemts un tomeer, anomaals smieklinsh naak par sho publiku, kas tik ciitiigi diskutee ar par sho visu, tik bravuriigi mani te sauc par debiilu, etc, kameer pashi kaa kaulu kambari puust pie kompja domaajot, ko lai jaunu un gudru iedirsh te, miinusus veeeeelll!!!!

  • Downvote 9
Link to comment
Share on other sites

slinkums kvotēt, bet seorka. Man tāds jautājums, jā esmu nokavējis pāris lapas šai postā, bet tu teici, ka esi novērojis, ka latvieši ir skauģi un kaut ko vēl nodirsi un tad pasaki, ka lai neņem to personīgi. Par šādiem vārdiem vien tu esi pelnījis ceļojumu uz mentāli atpalikušo ārstniecības iestādi. Bet tad nākamjā postā kaut ko iedirsi, ka gribi, lai ar latviešiem notiek kas slikts. Tad mans jautājums tev, kā tavi 2 posti iet kopā, ka latvieši ir skauģi, bet tu kā gejs, "ja tev netiek, lai netiek nevienam" balsties uz šādu debīlu principu. Tad nu mans jautājums ir kā tu vērtē krievus. Šķiet, ka tu esi vēl zemāks par latviešu "skauģiem".

Link to comment
Share on other sites

Dārgie draugi, vēlos Jūsu uzmanību vērst šajai mazajai detaļai:

valsts solīja, ka Latviju gaida trekni celtniecības gadi

Vai tiešām ir vajadzīgs debatēt ar trekno gadu wannabe melnstrādnieku. Diez cik daudz naudiņas no tās aplokšņu algas aiztecēja valsts budžetā.

Labi, liksim Semorku mierā. Ko es īsti gribēju pateikt. Es piekrītu izteikumiem, ka šim likumprojektam nav saistības ar ekonomikas elementiem, piemēram, benzīna cenām. No likumprojekta pieņemšanas var absolūti mainīties kultūras elementi, piemēram, svinamās kalendāra dienas. Tālāk rodas jautājums, kam tad tas īsti ir izdevīgi. Vai tas ir izdevīgi tipogrāfijai, kas saražo visas sīklapeles, kur balsotājiem skribelēt plusus? Vai kancelejas firmām, kas sameistero zīmogus, ko iespiest balsotājiem sarkani vākotājās pasēs? Vai tas ir izdevīgi onkulim, kas stāv sardzē, uzlicis roku uz balsošanas urnas? Vai jaunietim, kas pie ieejas pārbauda balsotāju dokumentus? Vai meitenei, kas sataisījusi nopietnu seju, apkalpo balsotājus pie galdiņa? Šajā situācijā nav jārunā par ko ir labāk balsot, bet gan par ko ir pareizāk balsot. Ja šis likumprojekts tiks pieņemts, būs jāveic grozījumi likumos, grozījumi valsts amatu strukturēšanas kārtībā, dienestu prasībās utt. Tas vienkārši ir milzīgs un lieks darbs. Ja parastais latvietis un karstasinīgais krievs kādu dienu izdomātu kļūt par draugiem, tad visiem šiem labējiem un kreisajiem spēkiem nebūtu jēgas eksistēt. Visiem šiem iesaistītajiem ir uzradies darbs no nekā. Viņiem maksā par neko. Un es domāju ir pienācis laiks aptvert, ka visa šī nepatika nāk no dažiem simboliskiem vēstures personāžiem, kas ir bijuši nedaudz butthurt par to kā viņiem ir nodarīta sāpīte.

Bet no otras puses, ko gan es tāds mietpilsonis saprotu no politikas un no tā, kas ir labi man, kaimiņu Sašam un ebreju Jānim, kam dzīves jēga ir kaukt par pāri nodarījumu un dzīvot uz nodokļu maksātāju rēķina. Kaut kā tā.

Īsi rezumējot, šis temats ir sūds un 3. ģimnāzijā ekonomē uz aploksnēm.

Link to comment
Share on other sites

Aploksnes netika izsniegtas arī manā nodaļā. Bet man galīgi pie pakaļas, ar savām drebelīgajām rokām ilgi un dikti rādīju, ka esmu atzīmējis PRET, jo nevarēju trāpīt savu biļeteni urnā... :D

Kāpēc neļauj vienkārši atzīmēt to ķeksi tur pat pie galda, jau uzreiz pēc parakstīšanās? Tas paātrinātu procesu un rindas būtu mazākas.

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Nobalsoju PRET! Saņēmos un atliku savas ekonomiskā problēmas. Jo tomēr beigās tāpat labi apdomājos, tā mierīgā prātā, un izsecināju, ka man(valstij) būs tikai sliktāk ja Latvijā būs divvalodība, bet kā pret cilvēku krievu man nekas nav pret! Un ja runa ir par Latviju un patriotismu, tad tas manī nav vienkārši es tīri pēc ekonomiskā viedokļa sapratu, ka nebūs labi, ja latvijā būs divvalodība!

P.S.

Interesatns fakts, ieejot iekšā, apsēžoties pie galda, mani pieņēma viena no domes valdes loceklēm, un viņa man vēl ar pirkstu norādīja, kā ir jatzīmē; viņa mērķēja lai es atzīmēju PRET. To arī var uzskatīt par aģitāciju!

Edited by Semorka
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...