Jump to content
GIGN Forum

18. Februārī Tev Ir Jāiet.


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Eu, dauņi, domājat, ja būs divvalodība, pēkšņi viss kļūs labāk?

Nē es gribu lai kautkas slikts ar Latviju notiek, jo man jau ir apnicis klausīties oligarhu pasakās!

Meli, meli un vēlreiz meli ir pavadījuši visu šo laiku, nerunājot jau nu par mūsu Latvijas godīgo tieslietu sistēmu!

Edited by Semorka
  • Downvote 7
Link to comment
Share on other sites

Ja nu ir kāds, kas patiešām neredz jēgu vai iemeslu, lai balsotu pret divvalodību, tad lūdzu viens - Jūs gribat sagādāt jebkādu baudu šādiem pusperētiem atkauseņiem? Domāju, ka nē.

Pamatā vienīgais arguments figurē: "Viss ir slikti, viss bija slikti. jebal, oligarhi!!1111" Arguments viens, tik atšķiras katra infantīlā valoda un izpratne.

Link to comment
Share on other sites

Mani fascinē, ka ir lērums vientiešu, kas velk kaut kādas mistikas paralēles krievu valodai ar PSRS un "sociālisma labumiem" (es šeit nemaz neieslīgšu skaidrot, par to, ka tā sistēma vispār nestrādā). Tā tāda lauku pensionāra līmeņa domāšana, ka krievu valodas padarīšana par oficiālu vai balsošana par SC kaut kādā veidā mainīs valsts iekārtu uz sociālismu un viss būs "kruta" kā toreiz kolhozā.

Ir kapitālisms. Nebūs sociālisms, lai vai kas būtu pie varas, nedos neviens halvu pa brīvu, tak izmetiet tās iedomas no galvas.

P.S. Tie naivie, kas domā, ka sociālismā visus pabaroja, pajautājiet saviem senčiem, kā bija stāvēt rindā pēc maizes un piena.

Link to comment
Share on other sites

Nu sorry, kāpēc man jābrauc prom ja mīlu šo zemi? Ja man patīk šeit dzīvot, bet visam ir savs mērs, kad visi striķi trūks tad es arī kratīšos projām no Latvijas, tikai tāpēc lai atmaksātu kredītus, jēga Latvijā dzīvot lai savilktu galus, visu laiku Latviešiem ir jāsavelk jostas, man jau tas ir apriebies, gribu pārmaiņas man pofig balsošu par RU un viss! Cik var, manā ciematā jau visam gandrīz būs bankrots. Ciemats paliek tukš, jaunieši visi ir prom, palikuši ir tikai pensionāri kuri knapi velk galus kopā! Vai nu tie kuri ir spiesti palikt. Es nesaprotu to eiropas iestāšanos jēgu, labāk būtu baltijas valstis apvienojušās, un veidojuši savu politiku, bet protams sadarbojoties ar krieviem!

Edited by Semorka
  • Like 1
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

vot daunis, iemacies gramatvediibu savaa makaa un ieklaut riskus, tiitars ari nedomaja pirms katlaa nonaaca :D tiesam mulkis.

word, nafig grābt visus sms creditus pēc kārtas.

klasiskais latvietis - dzīvo ar algu ~300 bet visas preces japerk dargak neka menesi nopelni, protams, caur kreditiem, un tad jasudzas, ka valsts tupa utt.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Mjā te jums neko neieskaidrosi! Dzīvokļa iegāde ir SMS kredits?? Un tiklīdz tu nokavē tā procenta čupa tev ir virsū, un tā tu velc garumā tos kredītus galvenais, lai tev dzīvokli nenoņemtu, a to vēl var arī aplikt uz ielas ir tāda situācija pazīstama? Gan jau ka nav.

Edited by Semorka
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites



nee nu semorka neuztraucies, ir dzivoklis krediitaa, ir jamaksa leezenais, situacija ir pazistama. Bet ko veljorpojam cilveki nav sapratushi, ka pasi pie tiem kreditiem ir vainigi. Ir cilveki kas nem izsverot riskus un iespejas, ir kas tikai panem, jo dod. Protams ja sanak iegrabties, tad vainigi ir visi citi tikai ne pats :D Edited by Epix
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

-50% degvielai, cigaretēm un alkoholam līdz ar Satversmes pārtulkošanu krievu valodā!

Skan labi, vai ne?

Vienīgais pie kā referendums novedīs ir viena liela jezga, tautas sadalīšanās vai ( sliktākajā gadījumā ) pie pilsoņu kara, kas arī nav izslēdzams variants. Tās būs kā 2 bumbas ar laika degli, kurām tikai piemest sērkociņu un BŪMS!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Un atkal tin veco dziesmu, ka balsos par, jo redz viņam ir kredīti un valsts ekonomika ir pakaļā. Kad tu vienreiz paskaidrosi, kā valsts valoda ietekmēs ekonomisko stāvokli valstī un uzlabos tavu kredītvēsturi?

Man neko vairs nevaig uzlabot, pats jau visu salaboju, bet dēļ oligarhiem man nācās šķirties no daudzkā.

Es balsošu par RU valodu, jo man jau Latvieši ir apnikuši, sāku saprast, ka krievs ir daudzreiz labāks dažreiz pat par mūsu tēvu zemes Latvieti!

  • Downvote 10
Link to comment
Share on other sites

Semjorka, kā Krievijā ar oligarhiem? Putinam nekas nepieder, mēnesī saņem 300$ algu, kuru bez aizspriedumiem ir gatavs atdot jebkuram kurš lūdz.

Pieļauju, ka tādā gadījumā esi par SC. Ziņas pietiekami daudz skaties? Avīzi lasi? Neesi ievērojis, ka tiek piešķirti labi darījumi Ušakova un co draugiem un radiem? Viens no jaunākajiem - Rīgas Satiksme pārdod autobusus Ušakova paziņām, bet tie vēlāk tos iznomā Daugavpilij vai Rēzeknei (precīzi neatceros) ( O, te ar SC sēž ), par 3x lielāku summu. Palasi vairāk, http://www.tribine.l...rumpetaka/10309

Turklāt Tu vēl joprojām neatbildēji, kas mainīsies, kad otra valoda būs ieviesta? Pats vien saki, ka referendums ir kā aizsegs sūdiem, kuri īstenība notiek. Nu re, jo mazāka % starpība starp PAR un PRET, jo ilgāk par to diskutēs, būs tēma, kuras aizsegā ļoti labi varēs pieņemt lēmumus, kuri nav nevienam Latvijas iedzīvotājam izdevīgi.

Kā arī, ja pašam prāts nepietika, lai pieļautu riska faktoru, tad nav jāvaino citi, pats vien nes atbildību par savu rīcību, pirms parakstīji līgumu par kredītu Tev bija iespēja to pārlasīt un iebilst par soda procentiem un citām lietām, ja tās neapmierināja. Patreiz vien šķiet, ka esi aplauzies aiz muļķības un tā dēļ iesi ieriebt citiem.

Lūk ļoti labs raksts http://www.diena.lv/...ja-nav-13931763

ā, jā, oligarhs ir cilvēks, kuram ir piķis, ietekme politikā un ietekme presē. Vienīgais, kurš šim raksturojumam atbilda ir Lembergs, tā kā izsakies konkrētāk.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...