Jump to content
GIGN Forum

Absolūts Spams (Vari Pat Nevērt Vaļā)


Nevermind
 Share

Recommended Posts

Es tikai gribēju pateikt, ka ja kādsno jums spēlē Minecraft un jūs gribat jaunu foršu skinu, tad lūdzu apmeklē manu PlanetMinecraft profilu http://www.planetminecraft.com/member/slayer_lv/

Nebūtu slikti ja piemestu kādu dimantu..

P.S.

Lūdzu iztiksim bez tekstiem: ''Es taisu labākus'' vai '' Tavi skini sūkā'' vai ''Minecrafts ir sūds'' :)

Kā arī visiem kam ir pretenzijas pret spamu - Es jūs brīdināju ar virsrakstu..!

Edited by Nevermind
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Pa defu - sākumā iebrauciet spēles jēgā, pirms gudri runājiet par to ko nezinat.

Cilveki dažas bildes redzējuši, kādu video varbūt un tagad dirš. Šai spēlei ir lielāka jēga nekā cs un citās spēlēs kur tu bezjēgā skrien un šauj.

Lietojot atiecīgās tekstūrpakas un modus spēlei nav nemaz tik slikta grafika --> http://www.planetminecraft.com/texture_pack/lb-photo-realism-pack-256x256/

Link to comment
Share on other sites

Es zinu pēc sevis, ka es par šo spēli arī nebiju augstās domās un norobežojos ar ļeto stereotipu par grafiku. Bet kā jau teicu, kaut ko spriest par to, ko nezini ir stulbi un tāpēc pamēģināju, lai pārliecinātos, cik stulba ir šī spēle. Viss beidzās ar to, kas ir manā parakstā. Ja nu tomēr iebraucot spēles jēgā tā nepatīk, tas nenozīmē ka spēle ir stulba.

edit: Runājot par tām texture pakām utt... Nezinu cik tā ir taisnība, bet ir dzirdēts, ka ja šī spēle būtu ar mūsdienīgu grafiku, tad būtu jābūt ļoti jaudīgam kompim, lai šo spēli vispār pavilktu, tā kā arī par šo var aizdomāties tie, kurus neapmierina grafika.

Edited by kept
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kāda tad ir tās spēles jēga, kurā jūs visi esat iebraukuši?

Spēlē sākas - Tu atrodies uz vientuļas salas / kontinenta, ir rīts. Tu nesaproti kur tu atrodies, bet saproti ka drīz būs nakts un tev ir jāatrod / jāuztaisa patvēruma vieta. Naktī apkārt staigā dažādi bīstami zombiji. Tu pagatavo sev ieročus un darba rīkus no apkārtnē atrastajiem materiāliem. Tu nogalini cūkas vistas un citus savvaļā dzīvojošus dzīvniekus, lai vēlāk pagatavotā krāsnī izceptu to gaļu un apēstu.

Tu taisi raktuves, un rocies dziļi zemē. Jo dziļāk tu rocies, jo labākus materiālus un derīgos izrakteņus tu atrodi. Tu uzrj lielas alas ar lavu un zombijiem, tu atrodi pamestas šahtas kuras ir pilnas ar zirnekļu tīkliem un zombijiem. Tu atrodi monster spawneru un knapi paliec dzīvs kamēr tev izdodas to iznīcināt.

Virs zemē tu paplašini savu māju, auzdē labību un citas lietas, lai izdzīvotu. Tu pieradini suņus , kaķus kuri tevi aizsargā un vienkārši ir uzticami draugi. Tu vari ievilināt dzīvniekus aplokā lai tos saparotu. No aitām vari iegūt vilnu.

Kad esi, jau kautko iemācījies vari uztaisīt bruņas un naktī iet cīnīties ar zombijiem un no toem iegūt vertīgas lietas. Bet uzmanies no Creeperiem ;)...

Tu ceļo pa pasauli atklaj kalnus, dzungļus, purvus, sniega biomus, tur atrodi jaunus augus un materialus. Tu atklāj kā ceļot uz elli, un tur sākas jauni piedzīvojumi ar jauniem spēcīgākiem zombijiem un var atrast jaunus vērtīgus materialus.

Ceļojot tu saproti ka tomēr neēsi viens šajā vientuļajā kontinentā.

Nogalinot zombijus tu gūsti pieredzes punktus kurus vari mainīt pret bruņu vai ieroču upgrade..

Tu atklāj jaunu dimensiju "The End" tur ir ļoti grūti nokļūt...

Minecraftam katru mēnesi ir jauni update ar jaunām interesantām fīčām.

Protams ir arī spēles creative versija kur tev ir doti bezgaligi daudz materiālu un vari celt ko vien vēlies..

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...