Print`Screen Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Čau visiem! Man te šodien tāds jautājums radās par SLI. Pašam stāv man divas videnes iekšā, kuras ir vienādas, un abas no viena manufacture. Īstenībā divi jautājumi : 1. Bet man jautājums rodas, vai var būt divas dažādas videnes uz SLI iekšā datorā? 2. Ja piemēram man mājas ir divas vienādas videnes, bet katra ir cita manufacture? Vienkārši draugs šodien interesējās. Un es nemācēju pateikt, jo īsti nezināju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Crossfire 100% var ielikt dažādas kartes pat, tikai jāskatās kuras der, bija kaut kāds grafiks atceros. SLI varēja par ar mātesplates inegrēto aktivēt.... Tā kā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenox Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Ar AMD ir savādāk kā ar nVidia. 1. Nē, nevar. 2. Ja frekvences neatšķiras, nevajadzētu būt problēmām. Neesmu pārliecināts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now