Endijs_Dzerkalis Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 (edited) Informācija par sevi:Vecums - 18 Nodarbošanās - students Pieredze TF2 jau no pirmsākumiem, bet bija atstarpes. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Par kārtību serverī. Šodien pat bija bugeri un arī nepatīkami konflikti starp spēlētājiem, kurus vajadzēja izkikot. Mape bija pustukša, jo nevienam tā nepatika. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Pēc skolas, tas ir, pēc 15:30. Linki uz spēlētaju statos; OBLIGĀTI - ir jau sen! [*]Nosacījumi: Bijau jau iepriekš admins. Bija gan kick, gan ban opcijas. Neatceros, kas mani atbalstija, bet nebija neviena negatīva posta. TF2 - 120h dotajā brīdi, bet spēlēju jau no GIGN TF2 servera pirmsākumiem un cik atceros, biju viens no aktīvakajiem spēlētājiem. Kopsavilkums : Spēlēju jau no paša sākuma, biju agrāk admins ar tiesībām. Noņēma admina tiesības, jo beidzu spēlēt TF2, bet tagad esmu atpakaļ. Edited January 22, 2012 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 viss tev sen ir reģistrēts, neko nevajag reģistrēt. Tikai pagarināt termiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 a, ko tu gribi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 sm_ban sm_kick sm_vote Tās ir svarīgākās un tās arī man bija iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 30, 2012 Author Report Share Posted January 30, 2012 Laikam ir tik daudz adminu, kuri arī ir aktīvi forumā, ka pat neviens neko neraksta. Prieks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Es taču tev teicu, tf2 nav īpaši vaidzīgi admini. Tas maizais skaits, kas tur ir.. arī neizmanto katru dienu tiesības.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now