Ganzzo Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Ir tāda peroblēma, kā gan mūsu webos gan citos web un sērveros !!! kad uzliek ban obligata apelācijas prasiba ir demo!!! Un es ka vai kads/player ieliek savu demo un redistrejos web jo esmu tirs bez cheeett un man admini saka ka demo neiet. un citiem esmu skatijies demo gan 47gan 48p un corup.... esmu ka4ajis visu kautko un nekaa neiet ne mans demo ne vina esmu atmasku no adminiem dzirdejis ka sudigu counter-strike novilcis bet manuprāt nekur neesmu redzējis ka pie apelācijas kā noteikumu butu uzraxtijis ka jabut cs no turieness vai oficials. Jo ja man piemeram patik gign un man kads kludas pec uzliktu BAN tikai tapec ka likaas un neatziist vai tas demo kas man automatiski saglabajas cstrike mapee neiet ko tad man dariit? jautaju tapec ka tikai šeit ir vissapratigaka tauta un specigakā kas varetu man palidzēt!!! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustavo Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Kas par kļūdu tev tur ir? Pārāk daudz lieko informāciju, nevaru īsti saprast, kas tev vajag :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Ir tāda peroblēma, kā gan mūsu webos gan citos web un sērveros !!! kad uzliek ban obligata apelācijas prasiba ir demo!!! Un es ka vai kads/player ieliek savu demo un redistrejos web jo esmu tirs bez cheeett un man admini saka ka demo neiet. un citiem esmu skatijies demo gan 47gan 48p un corup.... esmu ka4ajis visu kautko un nekaa neiet ne mans demo ne vina esmu atmasku no adminiem dzirdejis ka sudigu counter-strike novilcis bet manuprāt nekur neesmu redzējis ka pie apelācijas kā noteikumu butu uzraxtijis ka jabut cs no turieness vai oficials. Jo ja man piemeram patik gign un man kads kludas pec uzliktu BAN tikai tapec ka likaas un neatziist vai tas demo kas man automatiski saglabajas cstrike mapee neiet ko tad man dariit? jautaju tapec ka tikai šeit ir vissapratigaka tauta un specigakā kas varetu man palidzēt!!! Paldies! ja tev bans gign majaslapa tad tavs demo saglabajas ari majaslapā, un tur demo vienmer iet, tapec nav ko satraukties, nespele kreisajos serveros http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv reku links uz demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 + ir neoficiālo cs, lieto stīmu un demo ies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganzzo Posted January 22, 2012 Author Report Share Posted January 22, 2012 ir kads demo player kas lasa visus cs demo? gan protocol 47 gan 48 un kadi vel tur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now