Jump to content
GIGN Forum

Jaungada Traģēdija Latgalē.


GB_
 Share

Recommended Posts

nav tak reāli katru grāvi ceļmalā izbakstīt cik dziļš un spriest vai tur margas ir vajadzīgas. Te nu galīgi nav vainojams neviens, ja vien viņi paši sava stulbuma pēc, mašīnai skate jau gadu nav, pa lediņu ar plikām vasarenēm, nav tiesību un 100% seņči paši par tādu vizināšanos zināja, jo ne jau pirmo reizi brauca, tas viss ir tikai likumsakarīgi.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Situācija traģiska un nomirušo žēl, jā. Žēl tāpēc, ka gāja bojā izcili stulbi - ierastā "kūlenis, sasitumi, nobrāzumi" vietā sanāca "kūlenis, dziļa peļķe, noslīkšana".

Visādi citādi - nevar un nedrīkst runāt par to, ka barjeras nebija, līkums par asu, bebri uzgrauza... nu ja nav skaidrs, ka, ar liselli pa ledu braucot, būs sūdi, tad tu neesi gudrs.

Kas saka "iedomājies, būtu tavs radinieks vietā" - nu, kāpēc jums liekas, ka es nepadomājul; es jau sen zinu, ka mans radinieks netiks žēlots tikai no apstākļa, ka ir mans radinieks. Ja tu uzvedies stulbi, tad tas tā ir, vienalga par radniecības saitēm.

Kā arī tie ībļi, kuru arguments ir - "ko tik paši jaunībā nedarījāt" - nu vispār jau, visa bīstamā huiņa, ko esmu darījis, apdraudēja maksimums mani vienu pašu, ne kādu citu bonusā, un arī tad es domāju par sekām pats sev.

Par mirušajiem saka labu vai neko - nu Ādolfs izgudroja Volkswagen un autobāņus, Josifs gādāja par kārtību valsts pārvaldē. Breivīks nomirs, teikšu šim paldies par cīņu pret internacionālismu.

Ātro palīdzību izsauca tas cilvēks kurš bija bagāžniekā. :(
No kurienes tāda informācija, ka ziņoja čalis bagāžniekā?
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...