Dj_Stay Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Sveiki, es būtu ļoti pateicīgs, ja jūs palīdzēsiet man atrisināt manu problēmu. Tā tad Nopirku iPhone 3g un gribēju pats uzlikt JB un UNLOCK, bet man nesanāca, tad man vispār nekas negāja centos sataisīt pats, bet laikam vēl vairāk sačakarēju, jo tgd visu laiku ir DFU mod'ā un melna bilde, esmu mēģināju visu kas bij googlē. Lūdzu palīdzat, tagad nevaru aizvest uz servisu, jo nāk jaunais gads un visa nauda aiziet uz to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Kompis atpazīst telefonu? Ja jā, tad instalē visu par jaunu, un viss čiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 iTunes man atpazīst, bet saka lai lieku Restore, bet kad lieku man ir 3194 errors. :// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 http://www.google.lv/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=3194+error+iphone izmanto internetu tak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Atceros, kad es džeilbreikoju spēli, tad man ar bija errors. Neatceros kāds, bet pēc vairākiem mēģinājumiem viss sanāca. iespējams šis palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Reiz saskāros ar šo, kad novērs eroru, meklē pamācības kas breiko ar RedSnow. Es vairākas reizes novaipojos, meiģinot dažādus softus, dažādus veidus! RedSnow nepievīla! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now