Jump to content
GIGN Forum

Pieteikums Tiesībām Uz Csdm.gign.lv


brugeetaajs
 Share

Recommended Posts

Cilvēks, kurš var pavadīt DMā pat pāris stundas dienā ir pelnijis atzinību. DMs ir ļoti ātra spēle, tāpēc arī 2 kartes visai bieži ir maksimums, ko parasts čītojošs kverplis var nospēlēt, tā kā onlaina stundas it nemaz nav no mazajām, imho.

Ja tev uztic šo pienākumu un tu esi admins, tad votebans ir nu galīgi nevajadzīga lieta. Tev tiek uzticēts izlemt ko, kad un kādā mērā darīt. bans, kiks, gags un votemaps ( pat kiku nevajadzētu, jo tā vietā var vienk. nobanot uz 5 min... ) ir vienīgās komandas DMā, kuras ir reāli nepieciešamas. Lai topiks nenonāktu arhīvos - iesaku vienkārši sakontaktēt kādu sarkano personīgi, kas var šo topiku izskatīt un noslēgt. Cilāt to ar bumpiem un tamlīdzīgām lietām nepiekā nenovedīs.

Link to comment
Share on other sites

jo voteban var likt tikai ik pēc 5-10min, limits ķipa.

----------------

nu ne vienmer xban vajag lietot pret visiem speletajiem. voteban var veiksmigi izmantot pret speletajiem, kuri ir free fragi, kuriem ir liels pings, kuriem nav chiti....

vecīt man liekas tu īsti neizproti kas ir admins, vienīgais, ko spēlētāji izlemj ir kartes maiņa, pārējo ir jādara tev pašam, pašam ir jāseko visam līdzi un jāmet ārā FF, čīteri utt. Tam ir XB domāts ar attiecīgi smadzeņu pielietošanu pie termiņa rakstīšanas, man sāk zust ticība, ka tu apzinies, kas ir jādarakā adminam..

Link to comment
Share on other sites

Nu domāju, ka mana pieredze cs, izglītības līmenis un smadzenes ir pietiekami attīstītas, lai zinātu, kas ir jādara!

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...