sinep Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 kaa var tikt par adminu????kaut kas jaamaksaa vai kaut kas tamliidzigs??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Principā jāraksta pieteikums, vadoties pēc pieteikuma rakstīšanas padomiem, bet jāsāk laikam ar to, ka nedrīkst būt stulbs. Ā, tas jau bija minēts padomos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 man liekas ka vajadzeetu atvaljinaajumu puisim SHE un ierij! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinep Posted December 12, 2005 Author Report Share Posted December 12, 2005 es gribu paliidzeet ciiniities pret ciiteriem un loxiem kas sauj saveejos ,jo man passam arii nepatiik ka ciito jo taa ir stulbuma paziime un un un es buutu loti pateiciigs ja man piesskkirtu admina tiesiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 (edited) sinep said: es gribu paliidzeet ciiniities pret ciiteriem un loxiem kas sauj saveejos ,jo man passam arii nepatiik ka ciito jo taa ir stulbuma paziime un un un es buutu loti pateiciigs ja man piesskkirtu admina tiesiibas JaaJaaa vinjus vaig Izniideet, tev obligaati jaapieshkjir ACC, tu esi VIIRS, tas ir tavs darbs, DAri to Edited December 12, 2005 by Goliats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 worm said: Dazhi pamatojumi ar kuriem tu uzreiz vari iet DIRST: ** Uz servera ir tizla karte un cilveki prasa citu karti ** Shitajaa kartee neviens negrib spelet, tapec gribu vote tiesibas, lai nomainitu karti ** Bla bla... tizla karte, bushu godigs un darishu ko tauta velas (bet patiesibaa tu zini ka liksi taas kartes kas tev pasham patiik) ** [xxx] taisa daudz TK tapec vajag vote kick tiesibas ** [xxx] visu laiku shauj savejiem ** [xxx] visu laiku seezh baazee ** [xxx] ir lohs ** [xxx] ir [ieliec_sheit_savu_apzimejumu] ** Kartes sakumaa nav neviens kas uztaisa arr (shos te es ar iipashu prieku suutu nafig) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 varbuut citreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts