nX.` Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Varbūt kāds ir labākos draugos ar googli un ir spējīgs atrast atbildes uz šiem jautājumiem internetā? 111. 222. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 tie ir jautajumi no traktora tiesibu eksamena? ja jaa tad tak tur neviens neko baigi nopietni neprasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Tas gan, galvenais ir vismaz censties zinat. Principa lietas, kuram piegrieza veribu ir par to, kas ir tiesham dzivibai bistami ( nenoslegti vaaki pie kustigam detalja, nedroshi savienojumi utt). Ja tu gribi kartot traktora tiesibas, es domaju,ka atbildem uz shiem jautajumiem tapat ir jabut galvaa, jo tie ir visai logjiski. par paris aliem es tev visu izstastitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted December 20, 2011 Author Report Share Posted December 20, 2011 (edited) Manā galā pastāv divas iespējams - nopērc vai noliec tiesības. Es izvēlējos otro, jo tā tomēr beigās sanāk lētāk. Tas izsmiekls, ko tur sauc par braukšanu un teoriju man jau ir nokārtots, bet nu izskatās, ka mazliet uzēdušies uz manis, jo uz šiem jautājumiem prasa visu līdz pēdējam sīkumam tagad tik atliek aiziet atbildēt diviem jautājumiem (no katras lapas pa vienam) un tiesības kabatā. Cerēju, ka atbildes būs kaut kur aprakstītas internetā, bet nu ja nav, tad pameklēšu plauktā kādu veco grāmatu. Edited December 20, 2011 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now