Jump to content
GIGN Forum

Iphone Vs Blackberry


kesh
 Share

Recommended Posts

Galaxy s2 spaidu laikam mēnesi šobrīd, viss itkā ir labi, bet sākumā mazliet traucēja telefona interfeiss, austiņu ligzdas atrašanās telefona "augšā", utt. Bet tas viss tīri subjektīvi. Plāns, super kontrasts, viss iet godam :)

Ja jāuzskaita plusi/mīnusi, tad pozitīvā, protams, ir telefona veikstspēja (multitaskings, jo īpaši), dzidrs ekrāns, utt - viss, kas saistīts ar dzelžiem.

Negatīvā lieta atkal ir tā izmērs, kas reizē var būt gan trumpis, gan iegāzējs attiecībā pret mazāku ekrānu smartphoniem. Svara ziņā tiesa gan tas ir tikai 120gramus smags, tāpat plāns arī ļoti, bet 4.3(?) collu ekrāns tomēr rada zināmas problēmas viegli ieslidināt telefonu kabatā vai arī aiziet uz treniņu un izmantot kā pleijeri :) Jā, un samsungam ir 8 nevis 12mp kamera, tomēr tā knipsē labi (lai gan fokuss varētu būt labāks), kā arī 1080p video ierakstītājs arī tiek galā ar savu uzdevumu, vismaz manuprāt :D

Domāju, ka tas LG telefons dzelžu ziņā netuvu netur līdzi s2, pietam izmēru ziņā ir vēl resnāks :)

Link to comment
Share on other sites

Tajā video EVO nemaz "normāli" neowno Iphone, bet anyway -

1. Ir jaunāki/jaudīgāki HTC modeļi, tā pat arī jaunais iphone jau ir iznācis.

2. Aizmirsti par Evo 4G, jo viņš tikai strādā CDMA tīklā.

3. Gribi E-peen ? Vai nu Galaxy Note, vai nu Blackberry Bold 9790, vai arī HTC Sensation XL, vai vienkārši "upgreidojies" uz Iphone 4s, ja vēl neesi izdarījis.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...