Jump to content
GIGN Forum

Iphone Vs Blackberry


kesh
 Share

Recommended Posts

Lielākai daļai paziņu ir iphone 4 , ieskaitot mani , bet es gribu nomainīt uz kautko tik pat krutu vai krutāku, jo man nereāli besī , ka iphone ir visiem...

vienīgais kas varētu turēt līdzi iphone , man liekas ir blackberry , bet meklējot internetā es neatradu nevienu normālu salīdzinājumu. Tapēc domāju varbūt te kādam ir blackberry un varēs kautko pateikt.

Būtu super , ja kāds šeit iemestu kautkādu blackberry modeli un pateiktu kas viņā ir labāks nekā iphone 4 , protams der arī vienkārši salīdzīnājumi kā piemēram

"iphone ir ātrāks nekā blackberry"

"uz blackberry vieglāk rakstīt"

utt utt.

summa neierobežota

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

LG optimus iepatikās , bet baidos par to LG hardware, kas varētu būt gļukains.

ImMortl no telefona man vajag , emm... zvanīt un sūtīt īsziņas , clasisku telefona dizainu , tādu kurš nav lēns uz kura ir viegli rakstīt , touchscreenu , labu fotokameru + kā arī visādas nevajadzīgas lietas , kā piemēram tādi hardware kuri atbalsta daudz visādus sūdus , applications (mazāk spēles vairāk visādas interesantas nevajadzīgas programmas) , supports , visādi čati facebooki čati kaorč jo vairāk jo labāk.

Btw es mēģinu atrast kādu iemeslu kapēc blackberry(jebkursh modelis) būtu labāks nekā iphone 4

izņemot to anālo blackberry dizainu

vispar thx par ieteikumiem , android izskatās diezko nice , varetu pat uzdirst kādam iphone lietotājam

Edited by kesh
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ja tev vajag pazimeties, tad ludzu, perc ko no stiliga gala. Apzeltiti, ar akmentinjiem, nu tiesi prieks tevis izklausas.

Mana skatijuma tadi mesli ka Iphone vai Blackberry ir vajadzigi tikai tadiem, kam darbs taadus prasa un telefons ir dziive. Pat tada gadijuma, Blackberry ir galvastiesu paraks. Iphone pa lielam ir liels mesls, kas labi izreklamets, jo salidzinot ar konkurentiem tas ir sudigaks un dargaks.

Vajag telefonu zvanit, rakstit sms? Njem kadu no klasiskajiem/vecajiem. Man ir visadi telefoni pabijusi, bet nekas labaks par 8800 nav bijis. Ja vel panbem Arte versiju, tad ari problema ar baterijas darbibu pa lielam tiek atrisinata. Lai rakstitu sms, nav problemu, visi savulaik uz tadiem rakstija un tras 2-3 sec ko tu ieekonomesi rakstot uz pilnas klaviaturas neko nemainis.

Tadas lietas ka fotografesana ar telefonu ir jaaizmirst, nu nav neviena sakariga telefona kas to spetu darit. Laba apgaismojuma var ok dabut bildi, bet ja apgaismojums sudigaks, nekas labs tapat nebus.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mvir, es staigāju ar to blackberry pašu krutāko, un tagad man ir iphone 4. Pēc funkcijām pilnīgi vienādi, blackberry ir fiziskā klaviatūra kas kādam ir pluss, maniem resnajiem pirkstiem nederēja. IPhone ir kick ass displejs, uz kura baig labi skatīties video un man liekas ka viņš drusku ātrāks par blackberry.

Link to comment
Share on other sites

ManuVietuIenjemRegistretais

man telefonu vajag lai ne tikai varētu zvanīt un sūtīt sms , ja vajadzētu tādu , es ņemtu nokia 3310. Pagaidām esmu iesprūdis pie šiem jums ieteiktajiem modeļiem

Samsung GT-I9100 GALAXY S2

LG P990 OPTIMUS X2 black

HTC EVO 4G (WiMax) "Supersonic". <--- šito nekur nevaru atrast pārdošanā

btw , vispār es šaubos ka LG un samsung 12 MP kamera būs labāka nekā iphone 8 MP

Edited by kesh
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

man vajag lai telefons tiem updeitots , lai nekas nestāv uz vietas. to es sapratu kad sāku lietot iphone , viņi vienmēr izlaboja kļudas ļoti ātri , atri arī updeitoja savas sistēmas un visādas fīčas vienoja klāt , vienīgais kas tev jāizdara jāupdeito savs telefons vai jānokačā proga un tavs telefons tev piedāvā pavisam jaunas iespējas. Telefoni atīstās ļoti ātri , cenas krīt iepriekšējajiem utt utt. ok Iphone ir izņēmums , jo attīstījās pārāk ātri un no 3 versijas nebija īsti jēgas. Telefonos ir žiroskopi , priekškam viņus likt , ja tev uz telefona nav kā izmantot viņu un te viens umņiks izdomā progu kur tu telefonu ieliec kabatā un viņš piefiksē cik km dienā esi nostaigājis utt. viss tev telefonā ir kas nebijis vari uzzināt cik km dienā esi nostaigājis , tev nav jāpērk cits telefons kurš reklāmā iebezt ka telefons uz to ir spējīgs , tu vienkārši nokačā un viss , tev ir jauns telefons.

Es negribu nopirkt parastu telefonu un pēctam domāt:

"hmm reku šitā būs mana zvanu melodija un pēc mēneša pāriešu no SE k530i uz K550i , jo tur būs pa 1mb lielāka atmiņa un labāka izšķirtspēja"

Iphonam visi uzlabojumi ir vienkārši nokačājami ir kautkāda kļuda ? NP pēc mēneša būs IOS3,4,5,6,7,8,9 , nokačā un viss , tev nav jāmaina telefons kur ir ne tikai izlabotas kļudas bet pievienotas klāt jaunas funkcijas visādas fīčas utt.

Es ne jau pērku telefonu pa lielu naudu , bet es maksāju par funkcijām , jo vairāk , jo labāk. Kā jau teicu , ķieģelis ar dimanta kluci aizmugurē man neder :) Man bija Prada telefons pa ļoti lielu naudu un es nekad , nekad vairs nepirkšu telefonu kurš dod iespēju tikai zvanīt un sūtīt sms , nu jā un kruta izskatīties lai varētu mikriņā izvilkt un pablatot, ka tev ir telefons pa 2,000Ls.

Es neesmu nekāds apple fans , bet Iphone ir labākais telefons kāds man jebkad ir bijis un ticiet man man ir bijuši ļoti labi un dārgi telefoni , protams laiks visu sapisa.

Ā jā vienīgais kas iphone nepatīk ir tas , ka nav Java. Daudzi uzskata kā mīnusu to , ka nevar mainīt batareju. Teiksim ceļojumos kad ātri izlādējas lai varētu ielikt otru un darboties tālak , bet http://iphonebatterypacks.com/ problēma ātri tika atrisināta. Un gribu lai mans nākošais telefons būtu tik par user friendly :P

Edited by kesh
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nu, ja tev vajag toučskrīn un, lai updeitojas, tad visnotaļ jāņem ir galaxy s2 :] Kā minēju iepriekš, konkurents iphonam. Pārējos var neskatīties īpaši. Bet ticu tam, ka pēc kāda laika jau arī galaxy s2 vairs nebūs kruts un iznāks kaut kāds galaxy s3, iphone 5, nokina n10 un citi. Mūžigi neko neupdeitos, bet ar S2 ir labi tas, ka tas ir android un supports ir ļoti plašs, gan officiālā ziņā gan neofficiālā.

Link to comment
Share on other sites

Bļaģ, ko jūs piepisāties cilvēkam? Ja viņam vajag tādu telefonu, tad vajag. Nejau jūsu naudu tērēs. Skauģi...

Pats lietoju 3G jau vairāk kā 2,5 gadus un esmu paspaidījis Blackberriju vienu no pēdējiem, modeli precīzi nezinu. Man kaut kā galīgi nesaista tie telefoni. Ja neesi twitterists, feisbukists, tad tā lielā klaviere, manuprāt, vispār ir lieka.

Link to comment
Share on other sites

Jā man arī nepatīk fiziskās klaviatrūtas , bet ir touch blackberry... lai nu kā domas par blackberry pārgāja , papētot pārējos telefonus kā arī ieteikumus. Nepatika tas , ka daudzi saka , ka no Galaxy s2 pārgājuši uz Iphone , bet bez īpaša paskaidrojuma - kapēc...

Penis pa īsu? Aizvietosi ar krutu telefonu?

nē , tā jau nav kur likt.

Paplātīties gribās, bet to jau var saprast. nopērc sev 32 collu iMac ja vari pavilkt un būs pohuj kāds tev telefons

ja gribētos plātīties pirktu dārgu telefonu bez funkcijām , to es jau minēju iepriekš.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...