raivisdotcom Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Nu redz tev tik daudz ideju tad maybe vareji sakt organizet arii kko ... par naudu es domaju ka normali butu 3 k ne vairak nahuj awp pirmaja raunda ? Parasti organizē administrācija, tāpēc nedomāju, ka es te varu kaut ko organizēt, tiesa es varu pieslēgties, ja ir nepieciešamība. runājot par awp, kāpēc gan nē? rēķini 3000 tu nevari nopirkt m4a1, bet vari nopirkt AK kas būtu ļoti negodīgi. Summai jābūt tādai, lai var pa CT nopirkt M4A1 un defuse kit, helmet un granātas ari nenāktu par sliktu. 3100 + 1000 + 500, labi kitu var neņemt to parasti ar visi nepērk nopērk 2 kitus pa CT uz komandu, un kāds granātas nepaņem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted December 29, 2011 Author Report Share Posted December 29, 2011 Kr4 lai izpatiktu niknajam. Vajag starta summu tādu, lai nesanāk awp, bet tajā pašā laikā sanāk m4/ak. kr4, paliekam pie tā, ka uzliekam starta komplektu 1.5k - 2k max. Tad sanāk vismaz startā gan bruņas, gan defuse + arī kāda granāta. JA neiepērcies neko, tad nākošajā jau tev ir m4 / AK. nebūtu nedz awp, nedz kas pārdabisks priekš sākuma. Ko sakam par šādu starta kapitālu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 1500 vai 2000 nozīmētu SMG raundu, kas arī nebūtu diezko loģiski. Es uzskatu ka jāizšķiras teiksim starp 10`000 un 800, tas arī viss. Es domāju ka grupā varētu spēlēt kādu "nestandarta mapi" teiksim de_losttemple_pro vai ari de_contra, godīgi sakot neesmu liels dust2 fans tāpēc labprāt neredzētu viņu vispār, bet mape kas, manuprāt, obligāti ir jaiekļauj ir de_cpl_mill (es nerunāju par tuscanu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 (edited) 1500 vai 2000 nozīmētu SMG raundu, kas arī nebūtu diezko loģiski. Es uzskatu ka jāizšķiras teiksim starp 10`000 un 800, tas arī viss. Es domāju ka grupā varētu spēlēt kādu "nestandarta mapi" teiksim de_losttemple_pro vai ari de_contra, godīgi sakot neesmu liels dust2 fans tāpēc labprāt neredzētu viņu vispār, bet mape kas, manuprāt, obligāti ir jaiekļauj ir de_cpl_mill (es nerunāju par tuscanu) +par to dd2... UN - lai jau paliek tie 800, lai ir tā, ka visas figņas nopelna pats un miers, nebus problēmu Edited December 29, 2011 by roziniiTe` Link to comment Share on other sites More sharing options...
The M Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 PIRMAJĀ ROUNDĀ 800$ UN VISS, ja esi muļķīgi pakāsis naudu, tā ir tikai tava vaina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 PIRMAJĀ ROUNDĀ 800$ UN VISS, ja esi muļķīgi pakāsis naudu, tā ir tikai tava vaina.. oh.. Ok ok broo.... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loyality Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 PIRMAJĀ ROUNDĀ 800$ UN VISS, ja esi muļķīgi pakāsis naudu, tā ir tikai tava vaina.. Nu jau dur sirsniņā! Nu, jā, ....ar tām mapēm varētu tā būt..! P.s tizls teikums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Nu, kaut kas kustās uz priekšu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 nekas nekustaas ..... ir tikai 7 komandas man ir gruuti sataisiit tabulu ar 7 komandaam.... sasitat kads kaadus paris lai izveidojas 8 komandas ...\ bet ja nav domasim savadaaku plaanu ka imaukt ar 7 komandaam jo taka laiks butu pienacis izhaut ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 nekas nekustaas ..... ir tikai 7 komandas man ir gruuti sataisiit tabulu ar 7 komandaam.... sasitat kads kaadus paris lai izveidojas 8 komandas ...\ bet ja nav domasim savadaaku plaanu ka imaukt ar 7 komandaam jo taka laiks butu pienacis izhaut ....... gan jau ir kādi gribētāji, kuri pat Nezin par šo lietu - nenāk forumā or something... Bet, manuprāt, labāk izdomā ar 7 komandām to random game, kaut ko, jo dievvai būs 8-as.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 gan jau ir kādi gribētāji, kuri pat Nezin par šo lietu - nenāk forumā or something... Bet, manuprāt, labāk izdomā ar 7 komandām to random game, kaut ko, jo dievvai būs 8-as.. Es iesaku vēl izskriet pāris diena caur "slīpeto naglēnu" serveriem un pieaicināt. Vrb kāds vēl saņemas. Un Ja šīs nedēļas laikā netiek savāktas tās 8 komandas, tad palaižam un miers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Es iesaku vēl izskriet pāris diena caur "slīpeto naglēnu" serveriem un pieaicināt. Vrb kāds vēl saņemas. Un Ja šīs nedēļas laikā netiek savāktas tās 8 komandas, tad palaižam un miers. Var arī tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Tātad man juus nedaudz jaapbeedini es taka taisos lais bish uz arvalstim un aptuveni 2 nedeelas nebushu .... Tapec ja izdomajat bliest tad tikai jaizdara tik daudz ka jasaruna ar wormu lidz galam serveris un pasiem sava stapa jasaruna par un ap speeli ... Gan jau jums te vis sanaaks ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Tātad man juus nedaudz jaapbeedini es taka taisos lais bish uz arvalstim un aptuveni 2 nedeelas nebushu .... Tapec ja izdomajat bliest tad tikai jaizdara tik daudz ka jasaruna ar wormu lidz galam serveris un pasiem sava stapa jasaruna par un ap speeli ... Gan jau jums te vis sanaaks ... Pag pag pag.. Tātad mūsu team'am trūkst playera.. ak tu Velns.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted January 7, 2012 Author Report Share Posted January 7, 2012 Pag pag pag.. Tātad mūsu team'am trūkst playera.. ak tu Velns.... Netrūkst. Tpc arī laicīgi mēs savācām vairāk nekā 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Netrūkst. Tpc arī laicīgi mēs savācām vairāk nekā 5. Ahh.. Holie crap ^^ sabijos jau ^^ - Paldies ka paziņoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcChez* Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Kautkads turnirs, tad bus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loyality Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Nu pagaidām ir vakūms. Trūkst to komandu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 (edited) Nu pagaidām ir vakūms. Trūkst to komandu! Teica lai Taisam uz 7 komandām - Niknais, ta paziņoja ( pats viņš nav @LV) Tik kadam tgd jāsataisa tā tabula ar spēlēm utt, Edited January 8, 2012 by roziniiTe` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Jaa es in estonia taka nespeles un nav laika jums te kko taisiit jadzer un pa klubiem jamauc ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loyality Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Jaa es in estonia taka nespeles un nav laika jums te kko taisiit jadzer un pa klubiem jamauc ..... normāla štelē! tere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Jaa es in estonia taka nespeles un nav laika jums te kko taisiit jadzer un pa klubiem jamauc ..... terviseks Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 bļe es labprāt uzšautu bet ja jau man 1.6 ir max 40fps tad kas buus soursaa? jaameegjina velreiz sachiniit Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Labākajā gadījumā kkādi 30.. Var nemaz nemēģināt,jāpērk jauns procesors un videokarte,vai jauns kompis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Tere nu kaajums biidas uz prieshu vis ? vai arii atkal viss apstaajiees ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts