puisiitis Posted December 7, 2011 Author Report Share Posted December 7, 2011 (edited) pirmais čalis ciemā ;D ar to ari apsveicu! Bet protams. Kādam taču ir jāsaslauka gruži no pilsētas - Tevi. Kur es kādam virsū braucu? :| Viņš ar mani runā. Edited December 7, 2011 by puisiitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Tātad ir salasijušās jau 5 komandas. Ceru sagaidit vēl 3 un varētu dot vaļā ? Būtu jau eleganti līdz ziemssvētkiem izkapāt mačus Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted December 15, 2011 Author Report Share Posted December 15, 2011 Es domāju ka šis pasākums pacelsies tik pēc Ziemīšiem un ,visticamāk, pēc jaunā gada. Tā kā, domāju, atļausim vēl līdz jaungadam pieteikties, kādu aizdzērušos komandu. Tad gan varētu jau lēnām sākt likt kopā kko, vai arī vismaz sagaidam 6to komandu lai pa pāriem var salikt. Bet tie ir mani uzskati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 nu jaa paara skaitlis jau buutu ideaali nu redzes kas notiksies tuvaako dienu laikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted December 16, 2011 Author Report Share Posted December 16, 2011 Savākušās 6as komandas. Es tev Vakarā zvanu un cepam augšā lēnām visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 nu nez man tādā gadijuma jasarunā ar worm viss .. Ko jūs sakat ir 6 komandas shaujam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 nu nez man tādā gadijuma jasarunā ar worm viss .. Ko jūs sakat ir 6 komandas shaujam ? 6 kaut kā pa maz liekas, bet nu ja gribētāji vairs nav, var jau arī ar 6 izšaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 sagaidam no komandu kapteiniem leemumus GAIDAM VAI SHAUJAM ! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebinieks Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 nu 6 komandas ir par mazs, bet ja būs jaspēlē pret katru komandu, tad sanaks 1 komandai 5 spēles un vēl fināls vai bez fināla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loyality Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Par maz, tad jau tas nav nekāds CUP! Nebūtu peļami, ka būtu tieši 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted December 16, 2011 Author Report Share Posted December 16, 2011 Buutu super ja buutu 8 un vairak. bet musdienas pat normali cup nevar uzriikot.. visi slinki.. seezh pubaa un dirsu kasa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loyality Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Nu tāpēc domāju, ka varētu vēl pagaidīt un nesteigties Buutu super ja buutu 8 un vairak. bet musdienas pat normali cup nevar uzriikot.. visi slinki.. seezh pubaa un dirsu kasa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted December 16, 2011 Author Report Share Posted December 16, 2011 Cereesim uz to, ka veel kads pamodiisies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 paga, doma ir par single elimination turnīru? vai winners/losers brackets? ka jus planojat viņu vispār izspēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 (edited) vipar man doma sekojosha. ja butu 8 komandas sadalitu 2 grpas, visi dabutu sava starpa izshaut FINALS 1. vietas ieguveeji grupaas izshauj par 1. 2. vietu 2. vietas ieguveeji grupaas par 3. 4. vietu Edited December 17, 2011 by Nikns Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 vipar man doma sekojosha. ja butu 8 komandas sadalitu 2 grpas, visi dabutu sava starpa izshaut FINALS 1. vietas ieguveeji grupaas izshauj par 1. 2. vietu 2. vietas ieguveeji grupaas par 3. 4. vietu man šitais ar iešāvas prātā, diezgan labs variants, bet diezgan neierasts izspēles variants priekš CS turnīra. W/L bracket arī nebūtu nemaz tik slikti, visiem būtu vismaz divas spēles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 kad naaks tuvaak speeleem tad izdomaasim kartigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 vipar man doma sekojosha. ja butu 8 komandas sadalitu 2 grpas, visi dabutu sava starpa izshaut FINALS 1. vietas ieguveeji grupaas izshauj par 1. 2. vietu 2. vietas ieguveeji grupaas par 3. 4. vietu Doma laba, vismaz vairak iznaks uzspelet + interesantakas bus finala ciinjas. P.S Kas balvas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 es jau taka gribeetu no worma izspiest uzvaretajiem reg niku uz meenesi for free. bet kka pagaidaam nesanaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 es jau taka gribeetu no worma izspiest uzvaretajiem reg niku uz meenesi for free. bet kka pagaidaam nesanaak Veiksmiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Mēnesis jau nav gads A ko darīt tiem/tam kuriem/am ir reg niks ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 nu lai rego bez maksask Bet worms man neatbild uz vestuli ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MVMotion Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Tagad kad Mustangs ir nopircis unban viņš var spēlēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loyality Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Tagad kad Mustangs ir nopircis unban viņš var spēlēt? man jau gribetos, lai shis jautajums vel ir diskutejams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MVMotion Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 man jau gribetos, lai shis jautajums vel ir diskutejams. Viņam vnk nevar piespiest kādu extra-cheat-control? screenshot ik pēc kāda laika + demo etc.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts