Jump to content
GIGN Forum

Hakeris No Krievijas.


nusun
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Karoč tāda interesanta štelle man notika šodien, man ir neliels komūns, nosaukumu nav jāzin, neesmu te lai spamotu. No rīta eju webā un skatos, nesavienojas ar sql. Mēģinu ielogoties sql panelī, arī nevar. Izrādās kāds ir uzhakojis. Labi, huiņa, mana vaina, main lapā bija kļūda. Ok, tagad pirms ~ 20min, webā pieregojas kaut kāds čalis, kurš saka ka ir uzhakojis manu webu, protams es ierēcu. Domāju kaut kāds šmurgulis kas neko nejēdz. Bet kļūdījos. Džeks ir dabūjis pat manu inbox.lv paroli. (man nekur tāda nav, tikai inboxa). Viņš pats saka ka esot no Krievijas, bet ip rādās ka no kanādas. (gan jau chango).

Tēmas jautājums, kā no tāda frīka tikt vaļā?

Ā un viņam esot db. Neskarta un viņš par to grib 25$, kurus protams es netaisos maksāt.

Edited by nusun
Link to comment
Share on other sites

Labi tas būtu huiņa, tagad ir cita problēma. Manu inbox paroli viņš laikam ir caur amxbans 5 dabūjis. Cik parunāju ar cilvēkiem, esot caurums, ka varot uploadot cookies kas nozog paroles. Kā pie velna to caurumu aizlāpīt un kur viņš īsti atrodas vispār?

Link to comment
Share on other sites

Apsveicu, visi, kas nopietni doma, ka risinajums ir iet uz menteni, ir pasisti galva.

nejau lai pa īsto iet, bet lai dirš ka aizgājis.

lai izdomā nopietnu e-pastu un saliek visādus iestādes nosaukumus,vārdus un likumu punktus. iespējams noraustīsies, ja tas urla nav pārāk pieredzējis :)

bet ja nē - jāiemācas kodēt labāk :)

Link to comment
Share on other sites

Tādu summu viņš nevarēs normāli dabūt. Sanāks papist 20 dollārus un no tiem pieciem maz jēgas būs viņam ar visiem pārskaitījumiem.

Iesaku paprasīt vai viņam der Qiwi termināla pārskaitījums lai pārliecināties

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

Šonakt atkal visu nonahrenizēja. Itkā doma bija ka caur amxbans, bet tagad man viss stāv uz dažādām DB un dažādiem DB useriem. amxbans neskarts, bet forums un main lapa atkal uzlauzta. Debīlisms kaut kāds. No tāda pidara laikam tik viegli vaļā netikt. Es tagad domāju, tā ir mana vaina, vai hosta? Kaut kā neticās ka manā kodējumā ir kāds caurums un ja arī ir, tad kā pie velna viņš ir ticis klāt forumam? Ja tas ir pavisam uz citas DB?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...