g2b Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Windows can't communicate with device or resource. (Primary DNS Server) http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-networking/windows-cant-communicate-with-device-or-resource/22df21ab-f344-43e6-a79b-91cc124620a0 Tieši tāda pati problēma. Atbraucu mājās, izrāvu neta kabeli no stacionārā, iespraudu portatīvajā, ievadīju arī visus parametrus. un čušš. NEIET!!! Tīklam (network) pieslēdzās, bet internets neiet. Visus support forumus esmu izložņājis, nekas nenotiek. plzzz help. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In-da-mix Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Tikai izteikšu aizdomas, interneta device nestrādā, vai varbūt tavam portatīvajam visi driveri nav sainstalēti. Man tā bija ar domāju kas pa figņu, izrādījās driveri bija jāuzinstalē(tādā gadījumā ja tiko svaigs windows ir ieinstalēts) Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted November 25, 2011 Author Report Share Posted November 25, 2011 Tikai izteikšu aizdomas, interneta device nestrādā, vai varbūt tavam portatīvajam visi driveri nav sainstalēti. Man tā bija ar domāju kas pa figņu, izrādījās driveri bija jāuzinstalē(tādā gadījumā ja tiko svaigs windows ir ieinstalēts) Pirms divām nedēļām viss vēl gāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now