Jump to content
GIGN Forum

Paintball


Pusdzīvais
 Share

Recommended Posts

Pa lielam es ar auto un registretais ar auto buus 11:00 pie RImi, kas atbrauks un iekaaps dosies spelet paintball :)

Runaju ar Andri vinam vienalga, cikos ierodas 11 vai 12 ta ka kamer 11 savaksimies taa vien uz 12 buusim ! :)

Par desam ir taa, ka ja gribam varam katra komanda paker sev liidzi kaut ko jo ar oglem uz vietas problemas nebuus.

Taaks pedejais update !

Informeju, datums 03dec. Laiks 12:00 kad butu jaierodas ,11:00 tiekamies Rimi !

Brauceji

1.Bencik 03dec. Team 1

2.Deadalive + 1 03dec. Team 1

3.Krish +1 03dec.

4.Worm 03dec

5.Vincester 03dec Team 1

6.Registretais 03dec Team 2

7.Freelancer 03dec Team 1

8.Dominix 03dec Team 2 ???

9.Kaamis Team 3

10.Gludeklis Team 3

11.Ziedins Team 3

12.Bullet Team 3 ???

Kas notiek ar Dominix un Bullet, cik saprotu, dominix 10:30 ieripo riiga, ceru, ka vins ir sarunajis kurs vinu savaks, jo pats pirms tam veel pa citam lietam braukashu aarpus rigas tapec nepaspeshu laicigi savakt.

Ja bullet ieripi viena taja pasha laika varbut team 3 var savakt ja nee, tad nezinu ko darit, neesam mazi berni un pashi varam sarunat sazvanit djeelas :)

p.s. benčiks man tikko paziņoja, ka nākamvīkend jādzer smagi, sāku baidīties par savām šofera spējām. nu neko, ņemsim taksi.

Edited by Deadalive
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

paintball ir jāuzspēlē atkal!! :)

Man jau liekas, ka varētu ārā, jo tur ir vairāk vietas un labāks apgaismojums.

Bet arī underground ir sava burvība un savi plusi.

Teddy, tavs čoms, Andris mums ir organizējis pēdējos divus pasākumus un viss ir bijis ļoti labi, tāpēc pie viņa arī varētu pieturēties!

Dominix, domāju, ka tu arī varēsi piedalīties, ja jau vēlies!

Link to comment
Share on other sites

Sveiciens čaļiem no peintbola parka Bušas :) ienāca informācija, ka atkal esat gatavi sakrāsot kādam garastāvokli :D Tas ir labi, jo laiks šobrīd vnk lutina tos, kam patīk aktivitātes. Redzu, ka jautājums ir par laukumu. Āra laukums šobrīd darbojas pilnā sparā, līdz ar ko droši varam saorganizēt. Skaidrs, ka ziema nekur neliksies, tāpēc, lai laika apstākļi būtu sabiedrotais, tad vajadzētu koncentrēties, ne vēlāk kā 25, 26, 27 datumi (nov.) Runājot par pazemi, lieta ir tāda, ka vēl īsti vēl neēsam vienojušies, kā būs ar spēlēšanu šajās telpās, par to noteikti tiks izsludināta plašāka informācija. taču skaidrs, ka diena, ka āra laukumā mēs varam organizēt spēles bez jebkāda ierobežojuma :)

Runājot par izmaksām. :daz:

Tie, kas bija pagājušo gadu varēs precīzāk pateikt cik tad tas maksāja. Ir nelielas izmaiņas izmaksās, bet tās attiecās vairāk uz grupām, kas ierodas mazāk par 10 spēlētāji. Principā ir tā, ka 15 + ir 5 Ls no personas (viss ekipējums un 100 lod.+ tiesnesis + cepšanas prieki) papildus bumbiņas ir 40 Ls kaste (2000 gb)

Nu protams, Gign pārstāvjiem netiks ņemts vērā, ja arī Jūs ieradīsities 12,13 vai 14, tad šī summa - 5 Ls arī netiks mainīta. tikai, ja mazāk par 10 spēlētājiem.

Tad varam sarēķināt kopējo summu, ņemot vērā, ka vēlaties šaut vairāk virs vidējā:

Ja 15 spēlētāji un 2 kastes, katram kopa ar starta kompl. 366 lod.:

1. 5 Ls + 5 = 10 Ls

ja kādam būs vēlme šaut vairāk tad 100 lod. - 2 Ls.

info: www.busas.lv

e-pasts: [email protected]

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ahoij ! :D

Tiesi sodien man Busas atbildeja un domaju jacep topiks, pusdziva dvesele atnema man topika iesaceja vietu, daaam.... :D

Bet nu stasts ir par to, ka tagad vajag datumu, es pats personigi balsoju par 26 novembri, kas ir 6diena, kad lielakai dalai vajadzetu tikt, diena briiva pusdienas laika saakam, un gaisma arii pabeidzam. Ko sakat par so datumu ?

Ar naudam viss ir tik pat ideali kaa pagajushogad. Un ja godigi 15 cilveki butu max, kas varetu but, cik atceros bija kaadi 10 pagajuso reizi un bija vnk ideali, ta ka ja kas tie vecie krabji ar kuriem jau gadiem kopaa maucam uz paintball ir viennozimigi prieksroka, gan jau pashi vainninieki zin.

Es domaju dodam forumam 2 dienas laika lai izskristalizetu datumu, padodam zinu krabjiem kas ne parak biezi ceko forumu, lai ienak pasaka savas domas un tad ari viennosimies par final date.

Pagaidam chill pill vertejam datumu, nelikshu pole. jo tas ir bezjedizgi tapat spiezh kads kas nebus vai kam vienalga etc, te uzreiz redzes kas ir kas.

4dien dodam final date jo laiks nav palicis daudz.

p.s. Es braukshu ieksh Volvo !

Brauceji

1.Bencik 26nov.

2.Deadalive 26nov.

3.Krish

4.Teddy

5.Tom.

6.AmE

7.Bullet

Saraksta pieliku tos no kuru postiem tochna sapratu, ka grib braukt, sarakstu meginasu update taisit pats, ja nu kas tad vakarpuse saliksu visu un iepostesu no jauna :)

Tiko izdomaju, naudu par dalibu 4dien nesaksim suutiit, bet tie kas stabili brauks lai suuta 3ls, ja savaksim 15 cilvekus, sanaks srazu 2000 bumbas un veel par atlikuso naudu nopirkshu desas, lai nav chakars uz vietas ar naudam, kas parasti notiek :D

Turaas !

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Brauceji

1.Bencik 26nov.

2.Deadalive 26nov.

3.Krish

4.AmE 26nov

5.Bullet

6.Worm it ka der 26nov

7.Vincester 26 neder it kaa

Neliels update, meginasu sadabut rokas Busas apjautaties, kas notiktu, ja blieztu nedelu velaak :)

Dominix izklausas tev gadi 40 :D mes pashi pagajusho gad peec ballites braucam joptvaij taa muusu jaunatne palaidusies :D:D:D

Pagaidam turpinam pieteikties.

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Man ir aptuveni 250 km ko piļīt līdz Rīgai. Ar mašīnu uz badunu nebūtu laba doma, ja nu vienīgi ar sabiedrisko. Bet arī tad es nekāds dižais skrējējs un šāvējs nebūtu. Jubileja ir un paliek jubileja. Ja datums nemainās - vienmēr paliek nākamā reize.

Link to comment
Share on other sites

Man laikam 26. novembris neder, jo to dienu esmu jau saplānojis. Parasti centāmies organizēt vismaz 2 nedēļas uz priekšu, lai cilvēkiem ir laiks apdomāties un saplānot savu ierašanos.

Par cilvēku skaitu- vajadzētu vismaz 5 vs 5, bet man nebūtu nekādu iebildumu pret 8 vs 8, jo āra laukums ir liels un pietiks vietas visiem.

Link to comment
Share on other sites

3. izklausās vilinoši, varētu pat līdz tam laikam skanošais ienākt. 4. arī nav ne vainas. Naudas ziņā lētāk sanāk braukt ar sabiedrisko, bet ir viens BET - vai būs kāds, kas varēs savākt, aizvest un atvest, laikam jau no/uz auto ostu, jo tur laikam tie mikriņi Liepāja-Rīga stopējas!?!

Ja nu uzrodās kāds gribošs cilvēks pa ceļam no Liepājas uz Rīgu samesties benžim, tad arī tāds variants der, un tādā gadījumā esmu ar savu transportu, jo vienam pašam sanāk par sālītu.

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...