mongrel Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 esmu izmēģinajis visu, manas rokas nolaižas. tātad portatīvajam, cs raustas - ik pa 5 sec. ielago nedaudz un tā visu laiku + aptuveni reizi 2vos raundos man uz sekundes simdaļu noraustas ekrāns un pamīšus parādās contras sākuma attēls. cs velku no steampowered.com un speleju caur steamu , un esmu pārinstalējis x3 ja ne visas 4 , nu nekādigi neko nevaru izdarīt, par kādu ļoti gudru ideju būšu pateicīgs... ceru ,ka sapratat kaa domaju. p.s ar stacionaro kompi un sho netu, viss iet zaibis. p.s.s porkjiks jauns, jaudigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Man uz lapša arī ir līdzīgs šits, fps 100, pings normāls, bet ik pa laikam noraustās melns ekrāns... i3 un GF525M Link to comment Share on other sites More sharing options...
mongrel Posted October 22, 2011 Author Report Share Posted October 22, 2011 man i5, un tada probleema, patiesham neviens nezin kas pa probleemu, vai patiesham slinkums rakstiit kadam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now