ProgrEs1ve Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Labvakar Visiem, man ir radusies maza problema ar manu web lapu (forumu) Problema ir tada, iedevu kaut kadam kemam lai sataisa dizainu, bet tas kems neko nemak un sacakareja visu, tagad nevar Ielogoties neviens Lietotajs, ka ari nevar Registreties un ieet ACP un vel daudz kas cits, bet jautajums ir tads cik es zinu ir kaut kads Backups vai kaut kas tam lidzigs, vai vispar kaut kas. Gribetu uzzinat ka man to visu var salabot? Ja var caur Backup tad paskaidrojat kur tads atrodas un ka un ko darit. Weba hostings ir csh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 da pārinstalē IPB ar esošo datubāzi un viss ies uz urāā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgrEs1ve Posted September 17, 2011 Author Report Share Posted September 17, 2011 Paldies, sanaca viss :*! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts