Jump to content
GIGN Forum

Zelta Zivtiņa = Liela Problema


GB_
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda , dzeki paņēmuši manu trubu , un sutija tur visadas sms , lai parbauditu tarifu planus , kadi ir - [ dzeki no laukiem ] sie paņēma un uz 1616 aizsutija sms ar extu dati ! Tagad man mob ir bloķēts un nevaru ne piezvanīt ne ko mainit ! SMS maksa tagad ir 5 sant / gab ! Palasijos i-neta izradas ka šie piesleguši kaut kadu Tarifu no kura nevar tagad ateikties ! Blaaaa sukas " vini lauki '" kāa lai dabut atpakal nummuru , neparejot uz citu operātoru jo visiem ir zz ! Lapa rakstīts ka tas ir END gajiens !

IDEJAS >?

Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt ja uzskati ka cilvēks ir no laukiem, tad nevejag uzskatīt ka viņš ir tehniski degradēts. Rīgā es to sastopu biežāk procentuāli nekā agrāk pie sevis laukos.

Otrkārt - mauc uz tele2 servisa centru un runā kas un kā.

Link to comment
Share on other sites

Vienkārši esmu sapratis vienu baigi labu tendenci. Tie, kas atrodas tālāk no rīgas, parasti cenšas visu izdarīt paši, saviem spēkiem. Lielās pilsētās - AK DIEVS, MAN KAUT KAS AR TELEFONU!!!!! WHAT SHALL I DOOOOOOOOO?

Link to comment
Share on other sites

da labi, ko tu te muldi, vienmer ir taa, ka visi ir baigie guru, tiesi pasi megina kaut ko izdarit, isti nezinot, kas jadara, un tad, kad viss ir sapists, tad zvana uz palidzibas dienestu :D

vispar offtopiks jau aizgaja.

p.s. boring tas bf3 jau up and running vai tik preorders pie tevis?

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...