Jump to content
GIGN Forum

Muay Thai Vs Bokss


h1tex
 Share

Recommended Posts

Nu gign kaushlji. Es taka gribetu sakt ar vienu no shiem nodarboties. Isti nevaru izlemt uz kuru iet. Muay thai liekas tads atraktivaks, bet isti man nepatiktu ar kajam metaties. Tada zinja vairak piesaistitu bokss. Ludzu padalieties ar Jusu iespaidiem,treninjiem. Vispar visu kapec to un ne shito:)

Link to comment
Share on other sites

Never back down nav Muay Thai,tas ir MMA istenība kur vārtās arī par zemi! Bet Muay Thai ir rokas,kājas,elkoņi,un ceļi,Bokss ir rokas tikai,cilvēkiem vairāk patīk Muay Thai jo tur ir vairāk lietas ko apgūt!

Link to comment
Share on other sites

Nju viemer jau var ari nomainit. Bet tikai nezinu vai tas labi. Sakshu iet muay thai bet pec menesha...ne tomer shis nebus un eju uz boksu,nebus ta ka juks vinji? Pricipa tur ar kajam vareja,bet te nee. Video it ka kaut kadus skatijos,bokss nobaleja muay thai prieksha,jo tur ar kajam :D nu bet skatoties ari tos video pamaniju,ja muay thai ir tadi auguma gari cilveki,protams ar iznjemumiem,bet es neesmu parak garsh ap 1.75 tas butu okey?

Link to comment
Share on other sites

Nez, bokss kaut kā tomēr labāks manliekas , tur ja dod bietē tad dod :)

Tikai kad tev ar kāju iedod galva,tad tu kosmosā atopies,liekās tāa intresantāk.

Abi ir tīri labi, tikai atceries, ka viss nenāk 1-2 mēnešu laikā..

Nu jā pieredze nenāk 1-2menešu laikā.šitie varoņi kas iemācījušies 1nu kustību treniņā,nu jau domā ka ir TAISONS,iešot ielā slēgt ara visus :):D:D TALSOS tas ir aktuāls variants :)

Link to comment
Share on other sites

Ta, biju shodien iechekot 1 treninju muay thai. Istenibu varu teikt,ka patika. Tad nu palikshu pie ta.

Kas attiecas uz pieredzi,logjiski ka ta nebus 1 - 2meneshu laika. Vnk tas ir labi uzturet sevi forma,kas man vispar nav :D

Runajot par Talsiem,ja tur ir tada problema, es ka Talsinieks ari zinu. Bet nav jau ari tik traki. Ir jau kas mak ar kaut ko. Bet nu Mani tas isti vairs neskar. Nedzivoju tur jau gandriz 2 gadus :(

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...