ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Anastasija Valija Seikstule 110934-11961 LV90UNLA0050017258441 Vajag uzzinat datus par vinas meitu. Ka sauc, maybe dzives vieta, personas kods, telefona numurs. Iepsejamais vards ir Insese Supe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 28, 2011 Author Report Share Posted August 28, 2011 Kam gan tas interesee! Nejau tapat vien vajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 viņa vairs neraud kad kritizē viņas izskatu. http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/17003/inese-supe-vairs-neraudu-kad-kritize-manu-izskatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Degpunktam gribi atriebties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Sorry, bet es neredzu nekādu sakaru degpunkta bābai ar OP pieprasīto. Also, izskatās pēc riktīga pedobear tas reģistrētais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Mošk saķēris kaut kādu lipekli,ka tagad meklē tās nakts vaininieci,lai noskaidrotu,ko saķēris Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 28, 2011 Author Report Share Posted August 28, 2011 (edited) NU arprats, jus laikam ar neko citu nespejat domat. Olas spiez laikam! Ja smadzenes strada, tad redz ka ta ir 34. gada dzimusi sieviete, un logiski padomajot vinas meita varetu but kadus 20-25 gadus jaunaka. Tad nu sanak drusku parekinot ka meita ir apmeram 50 gadi. Par ko jus vispar domajat? Es zinu ka senos laikos gign visu ko speja izrakt, nu tad man tagad ari vajadzetu, pat loti. Precizesu ka ir nesaskanas saistiba ar finansu lietam. P.S. Degpunkta sieviete daleji atbilstu, bet nu nedomaju ka ta ir ta + es tikai izteicu minejumu par vardu un uzvardu, var but pavisam citadak. Edited August 28, 2011 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 31, 2011 Author Report Share Posted August 31, 2011 Eu nu, detektivi nogajusi pagride un kluse tikai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 (edited) Pats njem savas rokas un mekle. Edited August 31, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=35TbGjt-weA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now