meniks Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 tātad. 1 chuvaks man ieteica, ka ar reforce var dabūt ar reforce labāku fps. nokačāju paprovēju, uzlieku ieksh reforca lai šis činī uz 1024x.... fpsu. slēdzu CS bet tur 640x480. un karoče tagad nevaru nomainīt atpakaļ uz 1024x786 NEKĀ bļa jau cik ilgi jau čakarējos bet nekā . Jā visa runa iet par CS nuveis vindozi. tur iekš setingiem man vnk tajā logā kur ir jāliek rezolūcija ir tukšums. nevaru neko izvēlēties un pats cs ir 640x480. ceru uz palīdzību P.S ja tas k-ko maina tad man ir radeo 9550 un k-kads Lg LCD monis kuram max mHz ir 75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecstasy Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 1024x786 suxx hard play da best resolution - 640x480 =) I would be happy if I would get a problem like yours - coz I hate 2 change the resolution all the time =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 29, 2005 Author Report Share Posted November 29, 2005 bljedj! es tev prasīju pavisam ko citu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecstasy Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 eu a modi negribeetu dot warn levelus par offensiivu postu ievietoshanu ( es domaaju viens otram ) a ? es tev ieteicu risinaajumu tavai probleemai - speelee ar to rezoluuciju ... nepatiik tad gaidi kameer te veel kaads kaut ko ieraxtiis - cerams ka pa tavu teemu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Hm refoce nēesmu lietojis bet manuprāt princips ir tāds. Reforcē laikam jānorāda atiecīgajām rezolūcijām attiecīgās frekvences. Frekvencei ir jābūt pieļaujamo frekvenču diapazonā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 meniks iespejams sho problemu var atrisinat caur "run" komandu. run > regedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Half-Life\Settings Lai uzliktu uz 1024*768, atver "ScreenWidth", sanos iekekse "decimal" un ieraksti 1024 & in "ScreenHeight" ieraksti 768 (atkal decimal). p.s: mo6 jau meiginaji ta, bet ja ne, tad tas var iespejams lidzet. gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 29, 2005 Author Report Share Posted November 29, 2005 eu a modi negribeetu dot warn levelus par offensiivu postu ievietoshanu ( es domaaju viens otram ) a ? es tev ieteicu risinaajumu tavai probleemai - speelee ar to rezoluuciju ... nepatiik tad gaidi kameer te veel kaads kaut ko ieraxtiis - cerams ka pa tavu teemu ... atvaino, bet tā bija cita atbilde. es nēsu nekāds freshais pleyeris, kurš neko nerubī. Sen jau viss ir mainīts un testēts un es zinu, ka man vislabāk spēlēt un tādas rezolūcijas ar kādu spēlēju. un vienalga es neprasīju tavas domas { protams brīva valsts, ko gribu to saku ) es prasījo ko darīt. em^ paldies, mainot man nelīdzēja, bet izdzēsu visus tos sūdus un viss tagad ir čikiniekā doma izspelta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts