Jump to content
GIGN Forum

Baltic Club Music Festival 2011


tvix
 Share

Recommended Posts

Viens no iemesliem, kādēļ netikšu uz GIGN tusiņu :(

Jau šajā nedēļas nogalē – 12. un 13.augustā Valmierā, Dīvaliņa pļavās notiks starptautiska mēroga deju mūzikas festivāls – "BALTIC CLUB MUSIC FESTIVAL 2011"! Tajā uzstāsies vairāk kā 50 dīdžeju no 7 pasaules valstīm. Īpašie viesi: Dallas Superstars un Sergei Shkuroff no Somijas, Krievijas leģenda – DJ Cosmonaut un Supaphly no ASV!

Kā jau iepriekš tika ziņots – festivāls risināsies divas dienas un tā teritorijā atradīsies sešas skatuves, kā arī apsargāta telšu pilsēta. Visa centrā būs galvenā skatuve un trīs Baltijas klubu deju teltis, kas pasākuma ietvaros savā starpā cīnīsies par galveno balvu – 1000 EUR un kausu. Kopējais balvu fons – 2000 EUR! Uzvarētāju noteiks apmeklētāju balsojums. Igauniju pārstāvēs Pērnavas klubs “Sunset”, Lietuvu – klubs “Shtab”, kas atrodas Kauņā, bet Latviju naktsklubs “FlyZone”.

Paralēli galvenais skatuvei un trim Baltijas klubu deju teltīm, festivālā viesosies arī putu ballīšu līderis Latvijā – “Foam Kingdom 2011”, kā arī sava skatuve būs populārākajai komerciālajai radiostacijai Latvijā – “European Hit Radio”.

Pasākuma ietvaros notiks arī autoklubu salidojums jeb “BALTIC CAR CLUB MEETING 2011”. Tuningoti auto, balvas labākajiem un “Park & Party”, ko piedāvās “Partybus.lv” komanda! Dalību apstiprinājuši “VW Golf klubs”, “Honda Prelude klubs”, “Celica klubs” un daudzi citi. Ierasties plāno “AudiStyle” biedri, pārstāvji no mk1.lv, kā arī individuālie skaistu auto īpašnieki. Salidojumam vēl ir iespējams pieteikties rakstot uz epastu – [email protected]. Sestdien, 13.augustā visi dalībnieki dosies grandiozā parādes braucienā Valmieras ielās.

Ieejas biļetes cena abām festivāla dienām uz vietas – Ls 8. Biļetes lētāk, līdz 10.augustam vēl ir nopērkamas salonā / frizētavā “Merlin”, naktsklubā "FlyZone" Valmierā un festivāla oficiālajā mājas lapā – http://www.cmf.lv.'>http://www.cmf.lv. Tāpat weblapā pieejama informācija par festivāla programmu, telšu pilsētiņu un daudzām citām svarīgām lietām.

http://www.draugiem.lv/cmf/

http://www.cmf.lv

Edited by tvix
Link to comment
Share on other sites

ieejas maksa? Kas vel interesanti - apsargajama telsu pilsetina? Kas vini blombees katru telti? Kaa vini pateiks vai es zogu vai nee? :D Varetu jau braukt, tik nemsu busu, kresli ara, matracis ieksaa - gulta gatava :D

Tak ieej weba dresē un apskaties :lol:

Link to comment
Share on other sites

ja protams, kraaninju ielenkumaa :superlol:

3.95? :superlol: nav leeti, nee :D to es saucu par leetu pasakumu, pielade vel busu ar alkoholu un uz vietas vel atpelni benzinu un parejo :D

+1

Uz abām dienām 8Ls, bet 8Ls lkm,ka sanāca pēdējās dienās, ja grib telšu pilsētā dzīvot tad vēl +2Ls, karo4 labs pasākums ar mazām izmaksām :thumbsup: būšu tu jebkurā gadījumā B)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...