joJO^ Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Hey! Rakstu,Jums ar baigām cerībām ,ka mans lūgums netiks noraidīts! Sāksim ar to,ka kādu laiku atpakaļ tiku pie acc( )un sāku admina gaitas @gign,viss notika un bija pat vairāk nekā forši(jutos spics džeks,nu sajūta kā 16gadniekam) ,bet pēc zināma laika bik viss sagrizās dzīvē un cs palika mazliet novārtā!Tas nenozīmē,ka nespēlēju vispār,bet krietni mazāk un ar random nickiem,bet periods nebija ilgs pēdējie ~1,5-2 mēneši!Tad nu tagad esmu atpakaļ pie cs! Runa iet par votemap,ko es vēlētos iegūt,nav runa,ka tagad ir vasara utt.,ka admini ir mazāk uz doto brīdi,bet jebkurā gadalaikā,pēc plkst. ~24:00 tauta tomēr paliek mazāk(nu ne vienmēr,protams),un tad jau sākas vecā dziesma,nextmap ir liela,tauta 3vs3 ,un paliek neforši,ne Jums,man to teikt! Katrā ziņā paldies,ka penteri izlasījāt(ceru),lai jauka atlikusī nedēļas nogale joJO^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi_dady Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 paldies , ka savu biografiju izklastiji mums, bet velams pateikt uz kuru serveri raksti pieteikumu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted July 23, 2011 Author Report Share Posted July 23, 2011 Eh domāju,ka busiet tik ziņkārigi un nospiedīsiet manis norādīto linku un loģiski domājot un lasot sapratīsiet,ka tas ir war3,bet...tobiš WAR3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts