robbins Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Draugam slēdzot kompi iekšā rāda please boot from system disc (apmēram tā). Tas system disc ir tipa windowsa instalācija vai kas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 tas noziimee, ka: 1. tev diskam ir sajaats mbr (Master Boot Record). aarsteejaas ar fdisk.exe /mbr (buutojot no disketes),format c un sisteemas paarlikshanu 2. tev ir sajaata sisteema - reinstall 3. tev ir sajaats disks - maini nost 4. tev BIOS'aa ir noraadiits nepareizs buut disks vai vispaar nav noraadiits, ka jaabuutojas no cietaa vai arii BIOSs neredz disku... cheko cauri variantus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richs Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 man kaukas tamlidzigs radijas kad biju atstajis kompi disketi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Draugam slēdzot kompi iekšā rāda please boot from system disc (apmēram tā). Tas system disc ir tipa windowsa instalācija vai kas? format C, izmet savu kompi kaiminjam uz mashiians kaputa, nopeerc jaunu stulbi bet paliidzees Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 (edited) man arii bija liidziiga probleema ar disketi es to vienkaarshi noneemu no boot up'a. Vaina vareetu buut bios'a. Tu paprasi savam draugam vai vinsh nav tur neko chakareejis maybe vins noneemis cietni no boot up'a?!? Mosh vins ap kompi cakareejies licis kautko iekshaa piem ram'u vai velvienu cieto un nejaushi atraavis vadu?!? Pasaki lai vins uzliek default'os settingus bios'a un varbuut cietais pa galam, bet kad man cietais bija nojaajies tad no taa atskaneeja diivainas sviikaajoshas skanas taada kaa kaads scratch manu cieto! EDITED: bet var jau vienmeer format C: un paaristeleet! Edited November 25, 2005 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted November 26, 2005 Author Report Share Posted November 26, 2005 Tas mans draugs pat spēli nemāk laadzīgi ieinstalēt, kur nu vēl kaut kādu ramu viņš mēģinātu likt. Paldies, pamēģināšu kaut ko palīdzēt viņam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 jaa, jaa, draugs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now