~ jeyna ~ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Džeinai ir vienkāršs jautājums šovakar. Kuri braukšanas instruktori ir sakarīgi un nenaudaspisēji Vanagā? Meitene grib mācīties braukt (nekad nav pie stūres sēdējusi), bet nezina pie kura, lai iet. Ir dzirdētas atsauksmes, ka M. Znotiņš ir labs pasniedzējs, bet varbūt te kādam vēl ir pieredze ar Vanaga instruktoriem un var padalīties pieredzē. Jau iepriekš paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Agris Mazurēvičs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nēģers Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Es jau domāju ,ka tas ir par ALU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Varu pateikt vienu - tikai dieva dēļ ne Daini Kautkaskautkas. Baigias kapeikpisējs un vispār emo cilvēks. Pateicu viņam, ka man vajadzēs paņemt kādu mēnesi pauzīti no braukšanām, jo darbā iekārtojos viņš man atsūtīja sms - kā tu pret mani, tā es pret tevi. Wtflol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2011 Author Report Share Posted June 29, 2011 Parunāju ar Lāci. Mēģināsim ar viņa variantu. Paldies arī krauklim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now