TITAN(ex Muzik) Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Labdien, nāku pie Jums šādā jautājumā, mēs ar pāris kolēģiem taisamies atvērt Crysis serveri Latvijā, un mē vēlētos zināt ko Jūs( es domāju cilvēki kas spēlē crysis online) domā par šo ideju, esmu gatavs uzklausīt Jūsu ieteikumus, padomus utt......, jo vēlos radīt labāko crysis serveri Latvijā..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Pirmā vai otrā? 0_o Un bija domāts Crysis vai Crysis Wars? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN(ex Muzik) Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 bus no sakuma pirmajam crysis, pec tam ja kas bus crysis2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Es lotilotiLOTI stipri saubos, ka latvija ir vairak ka 100 cilveki, kas ir nopirkusi Crysis orgjinalo versiju. Un vel stiprak saubos, ka vismaz puse spele vel online to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN(ex Muzik) Posted July 3, 2011 Author Report Share Posted July 3, 2011 http://battlezone.lv/ sis ir mūsu servera oficiālais saits, kurā varēsiet sekot līdzi visiem jaunumiem, un tur arī būs sīkāka info par serveri un atvēršanas datumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN(ex Muzik) Posted July 3, 2011 Author Report Share Posted July 3, 2011 atbilde emo anglim, mes laidisim augsa neoficialo serveri, ta ka spelet vares jebkurs, kurs crysis vienkarsi nokacaas, aptuveni pec nedeas bus pabeigta battlezone majaslapa. kur ari tiks noraditas serveru adrese, un visa nepieciesama informacija, ja velaties zinat kaut ko konkretu, tad rakstiet man personigi skype muzik1991, atbildesu uz visiem jautajumiem, ka ari, musu crysis serveri visticamak bus ari uztaisita speciala karte prieks latveisu auditorijs-Rigas centrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now