Jump to content
GIGN Forum

Saeimas Atlaišana


Turismox
 Share

Recommended Posts

  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Skatos tiešraidi.

Ārprāts cik Bērziņš ir nekompetents savam jaunajam amatam. Es skatos un smejos, bet reāli izjūtu kaunu.

Gaidam, ka vins ANO uzstasies ar "nothing special" cienigu runu. Varu saderet, ka vina anglu valoda un izpratne par arpolitiku ir 0. Vecs pretigs komunists.

Link to comment
Share on other sites

Zatleru mīl tagad visi,pat tie,kuri pirms kāda laika,smagi jo smagi viņu nolika!Eh...maz gan tautai vajag,lai pārmestu kažoku uz otru pusi!Vienīgais ar ko šis cirks paliks ievērojams būs tas,ka to tas būs ierakstīts Latvijas vēstures lapās!

Link to comment
Share on other sites

Ārprāts, jo tālāk, jo trakāk.

Viņš neizprot jautājumus, viņš atbild pavisam ko citu, ar aprautiem, nepabeigtiem teikumiem. Sēž ieņēmis "slēgto" pozu, pēc jautājuma saņemšanas sejā redzamas dusmas, aizkaitinājums, atbild uzbrūkoši, aizkaitināti. Tas viss piedevām nāk cauri trulajiem flegmatiķa vaibstiem. Par valodas lietojumu, vārdu klājumu es vispār esmu uz mutes. Saikļu lietojums mani nogalina.

Viss uz ko es šobrīd ceru - kaut cienījamais vecums darītu savu, un reportieru izraisītā spriedze būtu pārāk nepanesama.

EDIT: Nodzīvojis 66 gadus, strādājis 60 gadus. Najs.

Vēl man ļoti patīk viņa agresīvā sakrustoto roku sišana pret galdu. It īpaši uzkrītoši brīžos, kad pats nomuda kādu vārdu/teikumu.

EDIT2: "VISU ESMU PASKAIDROJIS, VISU ESMU PATEICIS"

Edited by Ziediņš
Link to comment
Share on other sites

Tātad... lembergs par premjeru, šķēle par finanšu ministru un šlesers par ārlietu ministru. Šlesers veicinās mums investoru (lasīt - nopircēju) pieplūdumu, savukārt šķēle oficiāli tirgos nost valsts uzņēmumus. Un ja kāds gribēs iebilst, tad lembergs pacels roku un teiks "AIZVER MUTI!".

Labi labi, tas protams vairāk tāds jociņš spociņš. Kad ievēlēja Zalteru, tad neviens nebija baigā sajūsmā, tagad visi ir kā traki par Zatleru. Redz cik daudz vajag, lai gūtu tautas mīlestību... Reāli vērtējums par Bērziņu radīsies pēc viņa darbiem... tiesa, preses konferencē bija ļoti trāpīgs jautājums par lembergu, kuru varētu izvirzīt premjera amatam no ZZS puses un vai viņš to atbalstītu... uz ko viņš atbildēja izvairīgi - kad izvirzīs, tad izvērtēs. Cerams, ka ļaunākie murgi nepiepildīsies...

Link to comment
Share on other sites

Ta starpiba ar Zatleru gan ir liela. Paskataties no kurienes tas Berzins nak, Lembis ar Skeli vinam tos miljonus sagadaja, domajat, ka vins tagad savejos nodos? Vins nav Zatlers, labs arsts, kas godigi stradajis savu darbu, ja neskaita tas pateicibas.

Link to comment
Share on other sites

Ko var Zatleru par "pateicībām" bakstīt (nav domāts tavā virzienā, Agony). Mūsdienās VISI (lasīt VISI) ārsti saņem "pateicības", lai tās būtu šokolādes, šmiga, ievārijuma burciņas, vai šajā gadījumā nauda. Viss, kas tur ir pārkāpts ir tas, ka viņš nav par tiem ienākumiem ziņojis VIDam. Principā mums visiem vajadzētu pēc ziemassvētkiem doties uz VIDu ar sarakstiņu "vecmamma man uzdāvināja 20 latus".

EDIT: Worma pieminētais jautājums par Lembi bija viens no lielākajiem spridzekļiem no Bērziņa puses. Jautājums bija konkrēts, atbildes tur bija divas - apstiprinātu/noraidītu, bet viņš reizes 3 atkārtoja "TAD KA BŪS, TAD AR LEMŠ"

Edited by Ziediņš
Link to comment
Share on other sites

Diversants par šī indivīda 'ka' un 'kad' lietošanu viņu jau sen būtu izbanojis no foruma. Dzirdēju vismaz 3 vietās. :)

Blat, vienigais, ko tas vecais apsis prata pateikt it - prasiet tam, kas to teica. Standarta LV kretiinu retorika.

Link to comment
Share on other sites

Es varbūt pārāk daudz par šo visu neesmu informēts, bet ko reāli tas prezidents dara? Neko īpašu tak - braukā apkārt un chillo, ne tā?

Prezidents nomine premjeru un apstiprina likumus, ir ari citas lietas, kuras tagad neatminos.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...