Jump to content
GIGN Forum

Pilniigs Luluu


Nemaakulis
 Share

Recommended Posts

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 85648

| ADMINS: sp[A]nky[Z]

| NOBANOTAIS NIKS: Nemaakulis

| NOBANOTAA IP: 87.110.103.121

| IEMESLS: 4iter

| UZLIKTS: 28.05.2011 19:10

| Uzlikts pirms mazak ka minutes

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/ban/85648

+-------------------------------------------------------------------

varbuut vareeji konkreetaak izdomaat kaadi tieshi chiiti.

demo vel nav, jo karte nav beigusies. var jau arii taa pat nonjemt :P

http://pussy.gign.lv/demos/war3.gign.lv/2011-05-28/weekly-war3.gign.lv-1105281850-de_aztec.zip

Edited by Nemaakulis
Link to comment
Share on other sites

Atceros vienreiz vienu džeku ar līdzīgu mērķa trīcēšanu izbanoju, toreiz pasaucu adminu no puba, jo pats īsti nevarēju saprast, kas tas ir un tad pa abiem nospriedām, ka jābano.Sūdzību nebija toreiz!

Link to comment
Share on other sites

Es skatos, ka salaats pa 300 gadiem iebaazh forumaa purnu un maaca teevus locekli pareizajaa caurumaa dabuut!

Slc, es pamaaciishu tevi tagad - Liidz 21:00 nebuusi noskatiijies demo un ierakstiijis savu superforsho viedokli, sanjemsi skaistu warnu!

Edit: lol, kapeec tev vienaads IP ar nobanoto? Gribi pachakareet citiem praatus un tapeec taisiiji jaunu akauntu?

Link to comment
Share on other sites

Izdomāju tomēr dažus vārdiņus pateikt! Kā jau Tomass atkoda, jap, tas esmu es. Kādu laiku jau spēlēju ar šo niku un līdz šim problēmas nebija.

Jonathan, tā vietā lai iepostotu 2 mēslus tu varēji pats noskatīties demku un noņemt banu. Vai arī iztikt bez demkas skatīšanās, jo daži normāli cilvēki jau tāpat zin ka man palīgprogrammas nav vajadzīgas.

Link to comment
Share on other sites

Taa vietaa, lai es noskatiitos demku un nonjemtu banu nedariishu neko! Gaidi jerrico.

Man uzsita dusmas, ka cilveeki domaa, ka te kaads seezh 24/7 pie monitora, gaidot kad tikai paraadiisies kaads nepatiesi nobanoto gadiijums un demka buus izskatiita, bans nonjemts divas minuutes peec suudziibas paraadiishanaas! Apskaties aaraa, lol.

Kaa jau teicu, deelj savas forshaas attieksmes tagad vari seedeet un gaidiit citu unban adminu!

Link to comment
Share on other sites

Neiet runa par to ka kādam adminam šeit būtu jābūt 24/7. Vienkārši lieta ir tāda ka mans topiks stāv atvērts jau 6 dienas un pa šo laiku visi interesenti un atbildīgie admini šo sadaļu varēja apmeklēt. Ja es šeit ik pa 2 dienām neuzrakstītu kaut kādu bullshitu tad šeit vispār neviens neienāktu, un tas man šķiet dīvaini. Protams, par nepārdomāto banu licējiem es vispār neizteikšos (es domāju ka labāk arī nevajag, vēl kādu warnu dabūšu), bet paskatoties uz pēdējo dienu sūdzību sadaļu rodas aizdomas ka neaktīvu unban adminu gadījumā šādu adminu skaitu vienkārši varētu palielināt. Visiem labs prāts un nebūs jālasa šādas nepatīkamas sarakstes.

Un labi, jonathan, es jau varu pagaidīt to citu unban adminu, bet jautājums ir vai tu tiešām uzskati ka man bija čīti. Ja nē, tad tikai loģiski būtu bijis to banu noņemt.

Link to comment
Share on other sites

Es nezinu, kas tas par "Peeciiti" ir un nav iipashi svariigi ko es uzskatu, savriigi ir ko es demo redzu. Bet visa gribeeshana to demo skatiities ir sabojaajusi tava attieksme. Es saprotu, ka nav cool buut nepatiesi nobanotam un gaidiit unbanu, bet ir jasaprot arii tas, ka unban admini ir tikai divi (Pa retam worms veel paliidz). Ir reaalaa dziive, kas apstaaklju deelj neljauj mums uzstaadiit prioritaates uz taadaam lietaam kaa demo skatiishanos katru dienu + aaraa ir vasara. Ja nevar saprast to, ka esam aiznjemti tad man ljoti zheel, ka esi nepatiesi nobanots, bet dabuusi pagaidiit shaa vai taa!

Link to comment
Share on other sites

Nedaudz ārpus tēmas, bet kas man atmaksās naudu, ko maksāju, lai mēnesi varētu spēlēt ar reģistrētu niku, ja nedēļu no šī mēneša es, kāda vieglprātīga admina dēļ, sēžu ar nepamatotu banu, jo viņam bijušas aizdomas par čītiem, bet unban admini ir tikai divi un tiem pašiem nav laika izskatīt demo ierakstus? Man šķiet, ka kaut ko vajag darīt lietas labā - vai nu dot pa ausīm adminiem, kuri regulāri aizbano auzās, ļaut ņemt nost banus vēl kādiem pāris malačiem vai aizliegt banot vispār. Tas tak nav nopietni, ka demo tiek izskatīti tādos tempos. :)

Link to comment
Share on other sites

Bans ir uzlikts war3, vai tad pikaso nebija iecelts par galveno @ war3? Tatad pienjemu ka arii pikaso ir tiesiigs, tavu sudzibu izvertet,bet arii vinja nav...Pagaidam visi kas ir skatijushies ir apgalvojushi ka tev raustas pricels, tatad sanak ka tev tiek pieshuuts norecoil... Taa kaa man nekada dalja gar war3, tad naksies vien gaidit jerriti vai pikaso...

P.s. Runajot par to ka cilveks maxaa par reg.nik ir tas pats ka tu noperc PC/TV ,bet kamer vinsh remontaa tu arii tak maxaa par internetu vai kabeljteleviziju... Dziive ir skarba...

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

P.s. Runajot par to ka cilveks maxaa par reg.nik ir tas pats ka tu noperc PC/TV ,bet kamer vinsh remontaa tu arii tak maxaa par internetu vai kabeljteleviziju... Dziive ir skarba...

Tas būtu gadījumā, ja man saplīstu dators. Ja man neiet internets un tā ir pakalpojumu sniedzēja vaina, tad attiecīgās dienas, kamēr problēma tiek novērsta, es par pakalpojumu nemaksāju.

Link to comment
Share on other sites

nu tad nakammeness nepagarinasi terminju un tad taa bus pasha worma probleema, ka rodas robi ienakumos un ja tas vinu neapmierinas, tad ari pats saimnieks te piegrieziis kadam skaabekli.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...