miikstais1 Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 (edited) Centīšos visu izklāstīt skaidri, konkrēti. Tātad, man vecākiem ir paņemts hipotekārais kredīts jau +- 5 gadus atpakaļ. Kad viņi ņēma kredītu viņu algu summai pietrūka 200 ls, lai paņemtu kredītu, tāpēc vajadzēja paņemt mammas brāli kā galvotāju. Tajā laikā mammas brālis īrēja dzīvokli, bet tagad viņš grib pirkt dzīvokli, tādējādi viņam ir jāņem kredīts, kuru viņam nedod, jo viņš ir galvotājs maniem vecākiem. Tagad maniem vecākiem ir palielinājusies alga, ka var izdzīvot bez galvotāja, nauda pietiek, nav ne parādu, ne kā, bet mammas brāli bankas darbinieki negrib noņemt no galvotāja, nesaprotu kāpēc. Lai noņemtu viņu no galvotāja vajag paņemt citu galvotāju, kuram alga ir tāda kā manas mammas brālim, bet tam ir jābūt mammas radiniekam. Tā kā nevienam no maniem radiniekiem nav tik liela alga kā manas mammas brālim, tad nevar viņu noņemt no galvotāja. Bankā teica, ka viņi negrib riskēt, noņemot manu krusttēvu (mammas brāli)no galvotāja statusa. Pagaidām 1 ideja ir pārdot māju un nopirkt dzīvokli lētāku, lai noņemtu manu krusttēvu no galvotāja. Šī ideja man nepatīk, bet ja neatradīsim nevienu citu ideju, tad būs jāpārdod māja. Vai kādam no gigniešiem nav bijusi kāda līdzīga problēma gadījusies, un vai kādam ir kādas citas idejas, kā noņemt manu krusttēvu no galvotāja statusa? Varbūt es neko nesaprotu no šitām figņām, kā nekā man ir tikai 16 gadi. Edited May 27, 2011 by miikstais1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Takš līgumu izlasiet. Ja līgumā ir paredzēti veidi kā tikt vaļā no galvotāja then use it. Ja nav- lejiet gaužas asariņas. P.S. Vispār zināma situācija- manam studiju kredītam varēja tikt vaļā no galvotāja tik ar PTAC piedraudēšanu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Ja banka nenāk pretī, tad pārkreditējaties citā bankā. Iespējams pat, ka cita banka, redzot, ka daudz naudiņas jau ir nomaksāts (es ceru, ka ir) un ka ir labi un stabili ienākumi (es ceru, ka officiāli) pat iedos izdevīgāku procentu likmi. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now