Jump to content
GIGN Forum

Centralizētie Eksāmeni 2010/2011


RiSKS
 Share

Recommended Posts

Nu nezinu īsti ko teikt par šo eksi. Itkā jau readings un listenings +/- ok, ja neņem vērā, ka klausīšanās daļas 3.uzd bija grūti saprast kādus 2, vai 3 punktus, bet nu tas ieraksts jau speciāli tiek pačakarēts ar to 'tipa telefona saruna', lai palielinātu grūtības pakāpi..

Lūk teksts par Šekspīru - http://www.dailymail.co.uk/news/article-1250068/A-murdered-spy-coded-messages-grave--Will-opening-tomb-prove-Shakespeare-didnt-write-plays.html

Use of English bija citādāka - zēl, ka nebīja line correcting, nezinu kā kopumā darbā veiksies, lai gan eseja bija elementāra, klausīšanās un lasīšana +/-, tomēr use of English var visādi būt, bet, ņemot vērā cūciņa pieredzi last year, ar 73% use of language daļā pietika A līmenim, piedevām, domāju, ka šogad latiņa būs zemāka, jo eksim bija nedaudz citādāka struktūra un profenes ( protams, ne visas ) var iekrist, kaut gan nezinu..

Rīt jārunā plkstn. 9:45, topicus neesmu pārskatījis, nav tam spēks un vēlme, cerams, ka rīt būs veiksmīga diena un viss būs ok! Ja kāds no rīta agrāk norunā - iemet lūdzu savas intervijas tematu, role play tematu un monologa tematu..

++ desina, manuprāt, lai A dabūtu vajag ~ 83 %, kaut gan varu maldīties, lai nu kā katru gadu to līmeņu barjeras rēķina, izmantojot standartnovirzi, tā kā latiņa var mainīties..

Link to comment
Share on other sites

Par runāšanu jau vajadzētu satraukties vismazāk, it īpaši, ja ir runāts ventrilo, mumble, u.t.t.

Pats gan neesmu īpaši runājis caur visām šīm programmām, bet tāpat runāšanā 100% ieguvu.

Praktiski iegāju, apsēdos, ieslēdzās vienaldzība, visu tādā aizsmakušā angļu balsī norunāju... Pietrūka tik cigārs, tad būtu īstais noskaņojums.

Link to comment
Share on other sites

Diezgan elementāra tā runāšanas daļa, tik žēl, ka nebīja redzams runājamais laiks, tādejādi norunāju pārāk ilgi..

Jautājumi bija par "places", secību neatceros, bet

  • Kādi ir plusi un mīnusi, dzīvojot pilsētā?
  • Kādēļ cilvēki pārceļās?
  • Vai es gribētu dzīvot mājā vai dzīvoklī?
  • Vai es esmu domājus / vai girbu dzīvot ārzemēs?
  • Vēl kaut kas..

Role play'ā es biju students no USA, kurš meklē part time job.

Monologs bija par "traveling", tomēr teksts bija diezgan konkrēts un bija grūti plaši pastāstīt. Teksts bija par traveling un atpūtas iespējām ( nightlife, sightseeing, climbing, sports activities u.c ) @ Germany.

Tajā nobliezu pārāk daudz - + un - ceļojot, vai es gribētu ceļot uz Vāciju, tomēr kārtīgu sum up nepaspēju pateikt..

Pirmais garām..

Link to comment
Share on other sites

naziic mums 1. un 3. sakriit. 2. man bija par to ka birthdayparty jaataisa... Un par to vaaciju 4ista bullshits, laikam pa maz runaaju, jo beigaas itkaa pateicu sum up blablabla un skolotaaja pajautaaja|:" that all?.... bet nu ejot aaraa paskatiijos uz to veerteetaaju- itkaa smaidiija taa kaa gariigais bija ok izejot :)

Link to comment
Share on other sites

nezinu kapeec sarunas par CE matemaatikaa notiek pie taa loha, kursh tipa atbildes ielika, bet nu es rakstiishu te.

Nekas iipashi gruuts nebija, peedeejais uzdevums interesants, cerams, ka pareizi saliku, jo tur vajadzeeja buut 2 intervaaliem(a>1 un a<1)... jaacer uz A liimeni, un taa arii vajadzeetu buut, ja vien luni kkur nenolaidu.

ja nu kaadam jautaajumi par kaadu uzdevumu, varat rakstiit, veel viss diezgan spilgtaa atminjaa.

Link to comment
Share on other sites

Trešajā daļā otrajam uzdevumam bija jāapskata divi gadījumi

1) 0 < a < 1

2) a > 1

Testā iespējams 2 vietās nolaidu greizi, vienā 100%. Pārējais nelikās nekas īpašs, vienīgi 3. daļas 1 uzdevums.

Link to comment
Share on other sites

Eh, diezgan bēdīgi, ka pielaidu elementāras lažas.

Pēdējais uzdevums nu bija pārāk viegls trešajai daļai, bet lai jau tiek.. Priekšpēdējā uzdevumā b ) gadījumu nepareizi izpildīju, kā arī 8.uzd 2.daļā ar cos teorēmu nofeiloju, pēctam vairs nebija vieta, kur rakstīt.. Jau kādi ~ 9, 10p pakāsti visdrīzāk, paŗejais būs pareizi visdrīzāk. Nuh ar ~ -11p var vēl A arī izcelt, bet tā, manuprāt, diezgan sūdīgi, ka tāda laža. B limenis nav līmenis, to iegūst lielākā daļa, kura spēj atvilkt savu pakaļu līdz skolai..

Link to comment
Share on other sites

Eh, diezgan bēdīgi, ka pielaidu elementāras lažas.

Pēdējais uzdevums nu bija pārāk viegls trešajai daļai, bet lai jau tiek.. Priekšpēdējā uzdevumā B) gadījumu nepareizi izpildīju, kā arī 8.uzd 2.daļā ar cos teorēmu nofeiloju, pēctam vairs nebija vieta, kur rakstīt.. Jau kādi ~ 9, 10p pakāsti visdrīzāk, paŗejais būs pareizi visdrīzāk. Nuh ar ~-11p var vēl A arī izcelt, bet tā, manuprāt, diezgan sūdīgi, ka tāda laža. B limenis nav līmenis, to iegūst lielākā daļa, kura spēj atvilkt savu pakaļu līdz skolai..

Same for me

Link to comment
Share on other sites

es tā klausos un laikam priecājos - man nākamgad vairs līmeni nebūs, un būs tikai procenti, bet nevaru saprast labi vai slikti - no vienas puses kruti, jo ja trūkst līdz A līmenim 1% nebūs jāčortojas un jālamājas, bet no otras puses visus nebāzīs vienā maisā, kur gudrajiem ar haļavšķikiem ir A līmenis :D

Link to comment
Share on other sites

tiko bija normaals klases tusinsh, par godu 3 nokaartotajiem eksaameniem, and I am wasted as labscilveeki(goodmen vai vinsh tomeer ir man, hvz) par latvieshvalodu ir taaa, ka pirmaa dalja uzlaboja garastaavoklis,----------starp ieprieksheejo rakstiito un shi rakstiito pagaaja pagaaaja 1(viena) stunda----------------taatad otrajai daljai teema, bija negaidiit viegli, un es, kaa kautkas jau rakstija citaa tipoicaa,vieksmiigi izmantoju blaumanja noveles, salna pavasarii un andriksons un r ezeras aku, veiniigi mosh par daudz, un 3 daljaa atkal sapisa gariigo, jo tas silmachu teksts bija, kautvai visnormaalaakais, bet diezgan maz sanaaca, ko uzrakstiit, taaapeec bishk sapisa gariiigo- sanaaca uzrakstiit daudzkur- omg daudz ? un ! teikumi taapeec var saprast ka tekstaa norit saspringta saruna.... bla... bla... bla.... lab es eju guleeeeet. :) For the Horde

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...