Jump to content
GIGN Forum

Bans Par Neko! Su1C1De


Su1c1de
 Share

Recommended Posts

man uzlika banu! pirmais ko gribu teikt iemesls ata?? wtf?

daudzi doma ka es speleju ar wh! bet es speleju ar skanu !!!

es nespeleju uz austinam bet uz 2 tumbam respektivi 90niecem man skana ir uzslegta tik augstu ka dzirdu ka pat tu nac no otras mapes malas!!! man besi ara ka ir admins kurs neko nemak no dzives un cilveku kas spele ka pro uztver ka 4iteri man draugs ieteica so serveri jo seit spele normali cilveki ! es esmu bijis daudzos serveros par adminu bet ko sadu redzu pirmo reizi reason atta par ko? par to ka esmu pro !

varat paintereseties kados serveros esmu bijis admins pirms serveri izjukt!!! vis popularakie! shadow.lv Valsts.lv mygame.lv dd2.pick.lv cs.ilva.lv un ceru ka jus admini sapratisiet un uzliksiet man unban!piemeram gign.lv serveri mani visu laiku sauka pa 4iteri bet uz mani neviens pat nepaskatas !!! un man tas nerve ara!!!! atvainojos par to ka nau demo bet man kompim kautkas ir un man neatvera vala ! demo saturu !

man pat ir cilveks kas var apliecinat ka neesmu 4iteris un tas ir mono tadel ka esmu ar vinu daudzos serveros spelejis un sis ir tas cilveks kurs neko sliktu nevar pateikt!! pateikshu vietu kad kur mani nobanoja lai varat atrast demo un apskatit tatad! vakars 23.00-23.45 mape dd2!!

es ceru ka uzliksiet man unban ja ne tad daudzi draugi kas spele gign.lv serveri nespeles jo vienmer ka nosaus kadu ta uzreiz teiks ka ir wh vai aim! saja serveri mani zin daudzi un zin to ka neesmu 4iters ! un pec manam domam sim adminam vainu vaig acc nemt nost vai izteikt smagu bridinajumu!

tadel ludzu

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 85354

| ADMINS: ManuVietuIenjemRegistretais

| NOBANOTAIS NIKS: Su1c1de

| NOBANOTAA IP: 46.109.130.103

| IEMESLS: ataa []

| UZLIKTS: 22.05.2011 23:02

| Uzlikts pirms 12 minutem

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/b

Link to comment
Share on other sites

es nespeleju uz austinam bet uz 2 tumbam respektivi 90niecem man skana ir uzslegta tik augstu ka dzirdu ka pat tu nac no otras mapes malas!!! man besi ara ka ir admins kurs neko nemak no dzives un cilveku kas spele ka pro uztver ka 4iteri

Es gandrīz nokritu no krēsla. :superlol:

ŠEIT VARI ATRAST DEMO NO HLTV

[HLTV demo faili - tik serveri izvēlies pareizo] Turklāt, mono pats reiz ir čītojis, tā ka viņa vārds šajā jautājumā nebūtu tas objektīvākais, ja šamais nebūs sēdējis blakus un turējis Tev rociņu. Un kuri tad ir tie daudzie draugi, kuri pametīs GIGN?

Vismaz linku uz demo norādi.

Edited by Lumpy
Link to comment
Share on other sites

lumpie man never vala ! es tak butu ielicis !!

nu blin man never vala nesaproti! un ja tu man netici atrodi demo! un paskaties man zb ! man leiaks man nevaig unban te tiesham ir cilveki kas no adminesanas neko nesaprot un ja tu netici iedod skaip savejo un es caur web kameru tev paradishu gan tumbas gan ka speleju un davai cw!!! ja es butu tur baigais 4iteris man uz sito servaku butu pohuj ieietu gin.lv weba un speletu katru dienu ar vinu ! bet saja severi speleju jau 2 meneshi !

un izdzeiet ieprieksejo topiku neta izdariju! un netur ieliku!

Link to comment
Share on other sites

Principa pec sitadiem tekstiem jau vien paradas lielaka parlieciba ka calis ir ar kubiem. Biju dzirdejis ka vinam patik izcelties kad adminu nav, un ari ierevojis biju ka rezultati ievberojami labaki kad adminu nav. Nu tad ienaku serveri un calim 7:1 un arit as bija tads labs moments, kads calis pie b spota nesezas aiz kastes (vins bija T, T bija kadi 5-6 palikusi pre vienu CT), un vins ta neuzkritosi sez pie B kastes, kamer CT sez pie kastes no otras puses. Vispar nekur nelika kamer CT nosava, un tad raksta kad pats soka ka tur ct. Protams pectam vinam spele neaizgaja vairs, jo pec mirkla jau rezultats bija 7:6 un taja momenta man iekrita acis vina izgajiens uz a1, pec kura ari tika bans. VIns ta diezgan interesanti uzvilka virsu pa sienu jau un vel man izksaatijas ka norec tur iedarbojas, protams to es tikai minimali ieveroju, ta ka garantijas nav, bet wh ir.

Su1c1de, tu mums macisi ka adminet un stastisi cik seit svaki admini? Uj chali, tev vel lidz tadai pieredzei augt un augt. Piedod ja tu pat nezini to ka tumbas vari griezt cik skali gribi, skanju talak nedzirdesi, tad tu vel no cs neko nesaproti.

Link to comment
Share on other sites

Nezvai bus jegas laded demku, del css parinstalesanas....

Tatad velak pastisos

Pec vina postiem jau daudz ko var spriest, par so "Pr0"...

Edit: parpratu bans ieks 1.6 nevis css

Edited by ArcChez*
Link to comment
Share on other sites

su1c1de un su1c1d3r 2vi dazhadi personazhi... Un shada veida atmazka, ka vinjam 2vas S-90 oldschool disko tumbas, ka dzird,kas otrajaa bazee notiek, nu c`moon :) Moshk tev ekrana vietaa, pa visu sienu projektors,ka tu visu karti arii paredz? :)

Link to comment
Share on other sites

Nonjeemu!

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!

su1c1de, go do one! :axe:

Tu esi chiitojosh bots, kursh brutaali izraada savu wh un norecoilu! Lai gan tu centies panaakt, ka tavs epenis buutu lielaaks, tas taa pat paliks mazinjsh un netiirs. Bans paliks. :)

Aaa, dj stay, taa kaa liki galvu kjiilaa tad sanjem waarnu un banu :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...