ksts Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 man ir tā ka ja eju F1-2010 tad man vispār pat līdz loading screen neaiziet un vispār ir itkā pelīte domā dators domā, bet pec 12 ssec itkā vis būtu kārtība un pat nerāda ka esmu bijis tajā spēlē. ja kāds zin atbildi lūdzu palīdziet ;( un ja var tad kpc man lego : cpirates of carribian neiet un rāda ka vajag insert disk ???? es esmu crackus salicis gan to paul.dll gan to otru. bet man tikuntā rāda . lūūūūūūūdzu palīdzidet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksts Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 man ir tā ka ja eju F1-2010 tad man vispār pat līdz loading screen neaiziet un vispār ir itkā pelīte domā dators domā, bet pec 12 ssec itkā vis būtu kārtība un pat nerāda ka esmu bijis tajā spēlē. ja kāds zin atbildi lūdzu palīdziet ;( un ja var tad kpc man lego : cpirates of carribian neiet un rāda ka vajag insert disk ???? es esmu crackus salicis gan to paul.dll gan to otru. bet man tikuntā rāda . lūūūūūūūdzu palīdzidet. lūūūūūdzu palīdziet. un kpc visi visulaiku vnk kautko ignorē ja pat nav apskatijušies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MašīnZaglis Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Lego? , lai vai kā,ja tu itkā esi salicis krakus,tad mošk tas nav pareizajai versijai (ķip kad nopatchots) , vajag NO-CD crack,to vismaz cerams ka tu apjēdz. Un ko tur palīdzēt ar tavu F12 , pāristanlē,varbūt .net framework vaig,varbūt draiveri neštimmē ,tu arī taka tāds ābrams uztaisījis aprakstu. :forever_alone: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 bljed nemaki zagt nezodz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now