Jump to content
GIGN Forum

Kāpēc Man Nerādās Kad Eju Iekšā Spēlē.

ksts
 Share

Recommended Posts

man ir tā ka ja eju F1-2010 tad man vispār pat līdz loading screen neaiziet un vispār ir itkā pelīte domā dators domā, bet pec 12 ssec itkā vis būtu kārtība un pat nerāda ka esmu bijis tajā spēlē. ja kāds zin atbildi lūdzu palīdziet ;( un ja var tad kpc man lego : cpirates of carribian neiet un rāda ka vajag insert disk ???? :( es esmu crackus salicis gan to paul.dll gan to otru. bet man tikuntā rāda . lūūūūūūūdzu palīdzidet.

man ir tā ka ja eju F1-2010 tad man vispār pat līdz loading screen neaiziet un vispār ir itkā pelīte domā dators domā, bet pec 12 ssec itkā vis būtu kārtība un pat nerāda ka esmu bijis tajā spēlē. ja kāds zin atbildi lūdzu palīdziet ;( un ja var tad kpc man lego : cpirates of carribian neiet un rāda ka vajag insert disk ???? :( es esmu crackus salicis gan to paul.dll gan to otru. bet man tikuntā rāda . lūūūūūūūdzu palīdzidet.

lūūūūūdzu palīdziet. un kpc visi visulaiku vnk kautko ignorē ja pat nav apskatijušies?

Lego? :DD , lai vai kā,ja tu itkā esi salicis krakus,tad mošk tas nav pareizajai versijai (ķip kad nopatchots) , vajag NO-CD crack,to vismaz cerams ka tu apjēdz.

Un ko tur palīdzēt ar tavu F12 , pāristanlē,varbūt .net framework vaig,varbūt draiveri neštimmē ,tu arī taka tāds ābrams uztaisījis aprakstu.

:forever_alone:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...